IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

SomalitKeskiviikko 26.07.2006 22:25

Valkoinen rotu on ylittänyt meriä, valjastanut jokia energiantuotantoon, kaivautunut vuorien läpi ja saanut autiomaita kukoistamaan. Se on saanut aikaan painokoneen keksimisen, sähkön valjastamisen hyötykäyttöön, lentokoneen, raketit, tuliaseet, radion, television, puhelimen, sähkölampun, kamerat, elokuvat, auton, mikroskoopin, tietokoneet ja tuhansia muita tekniikan ihmeitä. Sen jäseniä ovat olleet sellaiset mahtavat henkilöt kuten Sokrates, Platon, Marco Polo, Washington, Beethoven, Mozart, Magellan, Columbus, Cabot, Edison, Graham Bell, Pasteur, Mendel, Darwin, Newton, Galileo, Ford, Shockley ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

6000 vuoden aikana tunnettua historiaa, musta afrikkalainen neekeri ei ole keksinyt juuri mitään. Ei kirjoitettua kieltä, kudottua vaatetta, kalenteria, siltaa, laivaa, mittausjärjestelmää - ei edes pyörää. Hän ei ennen valkoisten tuloa Afrikkaan ole viljellyt yhtään ainutta satoa tai ottanut yhtään eläintä hyötykäyttöön (vaikka monet voimakkaat ja säyseät eläimet ovat ympäröineet häntä). Hänen ainoa keinonsa kuljettaa tavaroita ennen valkoisten tapaamista oli
hänen kovan, lujatekoisen päänsä päällä. Suojakseen hän ei koskaan tehnyt mitään kehittyneenpää kuin mutamajan, rakennelman, jonka tekemiseen majava tai piisami pystyy.

Kuinka monta kertaa useammin somali on syyllistynyt rikokseen
verrattuna suomalaiseen, suhteutettuna väestömäärään:

KAIKKI RIKOKSET: 2,51
Raiskaus: 34,56
Ryöstö: 115,44
Törkeä ryöstö: 29,70
Pahoinpitely: 8,13
Varkausrikokset: 4,31

Tilastot: Tilastokeskus

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.