IRC-Galleria

On se ihan kiva että olette läpässeet teoria kokeet ja nyt teillä on ne vaalenpunaiset poliisien hyväksymät muovi läpyskät siellä lompakossa. Se ei ilmeisesti kuitenkaan tarkoita sitä että osaisitte ajaa/huomioida muuta liikennettä. Tässä vasta eilen kävelin ystävättärenikanssa mäkkäriltä päin siwaan ja meillä oli koira myös mukana. Olimme kävelemässä tunnelissa ihan tien reunassa, ensin sieltä tuli vastaan mitään jarruttelematta kaksi tyttö melkein päin huokaisimme helpotuksesta ettemme jääneet alle KUNNES sieltä kahaa kolmas tyttö ja on tulossa suoraan meitä kohti tunnelin mutkassa en tiedä toimiko hänen vehkeessään edes jarrut ! Kun hän laittoi vain jalat maahan ja hyvä ette kaadunnut päällemme.
Tytöillä oli ilmeisesti niin kova kiire sinne mäkkäriin, ymmärrän kyllä että nälkä on mutta ei se ruoka sieltä mäkkäristä lopu ! Että saa jarrutella mutkissa. Ihmisiä minäkin ja ystäväni vain ollaan että ei ihan haluttais mitään lääkäri reissui edes koiralle. Toivon että Huomioisitte myös muuta liikennettä me käveliät olemme sitä muuta liikennettä. Kiitos ja hauskoja keväisiä ajeluhetkiä =)

Tänään on sunnuntainnanSunnuntai 28.03.2010 16:50

mä yskin
eikka keittäää kahvia
mä dataan
eikka tekee leipiä
mä kuolen tähän yskään
eikka ei
mulla on kuuma
eikalla ei

nii moi

lauantaiLauantai 20.03.2010 14:33

kuulemmmma kaikki ihan jokainen et jos oot nainen ni kaikki mitä sä sanot on paskanpuhumist :o ton sain tietää eilen yhelt viisaalta tietäjältä joka tuli mun ovelle. aika jännä juttu ei siin sit =D

ja villeki poltti eilen siggee vaikka se on paskaa.

hmmm, ja maks piti huolta sen pupu tohveleist ja hyvää huolta pitikii.
myös meistä ku paisto patonkiii
ja villen patonki oli ihan kuiva ja se halus vaihtaa sen munkaa-
ja me kaikki oltii lääkäreit. ja sit etittiii lääkkeit.

ja ajois kotona olin kyllä ! nukuin ja sain sit viel yöl kebuuu.

kohta ma alan siivota pistän oikee TUHINAKS !

hyvä aamu :----))Lauantai 13.03.2010 15:48

mie juon kahvia toista kuppia ja masu tykkäää :---) kattomiehet herätti ja sit Toni tomppeli myös soittelee heti aamust , vaikka unet ihan keskeneräsiin.

tänään varmaankin Petulle illan viettooon ja äitinkaa ruokalistalla lukee pitsa =)) sitku se vaa tulee tuolt töistä sitä mulle tekemään :--D no kyl mie vähä jelpin :_)

2kkTorstai 11.03.2010 13:55

imekää kikkeliiii sitku meikä partyyyy

[Ei aihetta]Tiistai 09.03.2010 18:06

mitä mitä nyt en voi käsittääää

tunisiaaan--->Keskiviikko 24.02.2010 12:24

tänään sipe lentää lentsikalla eteläään uje. enkä tiie onks kaikki kimpsut ees messis eikä kiinnosata <3 toninkaaa lemmen lomalleeeee <3 ;)

gogoKeskiviikko 10.02.2010 23:18

kookoo vei 4-1 uh (Y)

[Ei aihetta]Tiistai 09.02.2010 23:08

kuvas mie ja lilluuuuuu =) uu-uuu


OLTIIN ÄISKÄNKAA PRYMPRYM.
meijen porvari nissanil assanrinksaa eikä väistetty ketää huudeltii ikkunoista oltii sillee coolist ku ei ollu muutakaa tekemist.

SIT VÄHÄ KOULUS
normi englantii ei osattu mitää sit semmosii 7 sivun moniste nivaskoi enkä tienny ees mikä tunnin nimi ?

SIT MYÖS VÄHÄ ILLAL
en saannu asennettuuu wordiii oon idiootti ja mun huone on sotkuin en siivonnu nyt pesulle ja a-a vois ehkä siivoo en lupaile itelleni liikoja.