IRC-Galleria

Oudot tavat (eli Ranysin haaste...)Perjantai 03.02.2006 15:24

Ranys haastoi minut kertomaan viisi outoa tapaa itsestäni. Tämän jälkeen haastan muutaman ihmisen lisää, joiden toivon listaavan samantapaiset asiat itsestään.

Kas tässä tulee;

1) Juon erilaiset hiilihapolliset juomat (esim. Fenix, Caribez-limppari jne.) mieluiten _huoneenlämpöisinä_ ja _pullon korkki auki jätettynä_ eli siis yksinkertaisesti väljähtyneenä. :) Ja pidän niistä vielä enemmän kuin kylmästä ja hiilihapollisesta.

2) Krapulapizza. Minulla on tapana juomajuhlien jälkeen laskuhumalassa syödä ns. "krapulapizza" eli pakastepizza joka minulla on aina pakastimessa tätä varten varastossa. Jotenkin vain raskas lämmin ruoka kotiin kylmissäni raahautuessa maistuu vaan niin hyvältä.

3) Minulla on ihmeellinen viehtymys siihen, että tukkaani kammataan. Pidän sitä niin merkittävänä huomionosoituksena (siis kun puolisoni tekee sitä) että se saattaa tuottaa suorastaan euforisia hyvänolon aaltoja. Tämä on jokseenkin outo piirre kampaajan tuolissa istuskellessa...

4) Outo, mutta toimiva herkuttelukombinaatio on pussillinen popcornia, lasi mangomehua ja kupillinen roibos-teetä.

5) Olen aina elänyt huonekasvien keskellä (synnynkodissani oli yhteensä yli 100 eri kasvia), ja jos minun pitäisi elää kodissa, jossa ei ole niitä, ahdistuisin. Ympärilläni pitää olla kasvavaa ja kukoistavaa, mitä enemmän, mitä vihreämpää, sen parempi. Muutoin ahdistun.
Ja tietysti kasveille pitää jutella.

Haastan lisäksi Wookin, Virtasen ja Thuleian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.