IRC-Galleria

Aveline

Aveline

Welcome to my fucked up life.

Ukkosta lisää!Maanantai 11.05.2009 19:14

Töis taas palloilen ja palloni on hukassa...
Keskiviikkona mul alkaa sit ihan oikeesti työs, keikkarista vakkariksi. Kivaa! Sit ollaanki töis joka toinen vloppu niin rauhoittuu Satusenkin elämä taas hiukkapikkusen lisää. (no nytkii olin VAIN la liikentees. UUUUU) Kahtosin tos et taitaapi mennä Tuskat ja Jussitkin aikalailla töissä ollessa, mut ei se mitn. Heinäkkssa on mahd ottaa vaiks viikko lomaa ja mennä pöndelle onkimaan tai sit jonnekkin pidemmälle pikkumatkalle.
Minun maha on ihan vammane. Se on kipee lähes joka päivä nykyään, sillee omituisesti. (joo joo,en ole raskaana eikä miulla ole mitn tauteja, kuitenkin niit vaihtoehtoja alatte tarjoo) Soitin lekuriin ja pääsen sit käymään siel joskus ens vuonna varmaan???!!!
Mitäs muuta, la oltiin siis liikentees. Grillattii snadisti, vaik oli vähän kurja sää. Vietiin kaverille pari imuria lahjaks kun sattu löytyy, mut se ei oikeen tykänny niistä. Hmmph... Ja Taukoses toki tuli piipahdettua ennen ja jälkeen grillimenojen. Oli mun osalta melkosen rauhaisaa ja sain toimia toisen nostokurkena sit pikkutunneilla. Hyvä, hyvä...
Mut joo, alan katselee vaikka telkkaria. Rauhaisa iltavuoro siis.

Nam nam, ja pus nus kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.