IRC-Galleria

AwakeneDragon

AwakeneDragon

Kommentit ois jees :)

:DKeskiviikko 03.10.2007 02:43

kirjotin väsyneenä pari laulua. näitten myötä vois mennä nukkumaan. :D

on perjantai ja vituttaa rankasti. päivä menny päin helvettiä kuten aina. en tiedä mitä tehdä lauantaina. kaverit ne kysyy ryyppäämään mutta meikä se vaan kieltäytyy ja vittuuntuu himassaan. koittaa lauantai ja vitutus on ihan samanlainen, soitan että tulenkin juomaan. vituttaa niin että juon perseet olalle tulee kohlittua pahemman kerran yöllä. sunnuntai aamuna herään jonkun asunnosta kädet vapisten.
kauhea rapula päällä, vituttaa mua entisestään. kerään kamppeet. puen takin,kengät kaikki ja suunistan kotia kohti.

______________________________________________________________________________

syksy jo tekee tuloaan ja lehdetki jo tippuu puista, värikkäitä on ne. sade,tuuli, myrskyt syksyyn tekee tuloaan. meikä poika se vaan kylillä rimpuilee ja olen litimärkä kun sataa kaatamalla, mutta vitunkos väliä sillä. syysmasennus se iskee kuten joka vuosi. elämä,asiat kaikki ihan perseellään mut tähän vain pitää tottua. syksyn lehdet värikkäät ne kuihtuu, syksyn lehdet ne varisee puista, ei oo enää kuin muisto lämpimästä
kesästä. syksyn kylmä viima tuntuu jo luissa, talvikin alkaa jo lähestyä uhkaavasti. syksy tekee jo tuloaan ja lehdet monenlaiset ne kuihtuu maahan. jää puut puille paljaille ilman peitettä. maa täynnä karuja puiden alastomia runkoja törröttääpi nytten maasta routaisesta.

minusta masennus ottaapi otteen ja vallan syksyn kuluessa. vituttaa,masentaa,itkettääpi onko syytä tähän edes mulla? asiat,elämä vituilaan olen aivan hunginnolla. sekaisin on pää,ajatukset ja kaikki. varisseet ovat syksyn lehdet värikkäät. syksyn lehden ilon tuojat. syksyn lehdet nuo puiden suojat. syksyn lehdet monenlaiset.

PS: vaikuttaa enemmän paskoilta runoilta kun lauluilta mut väsyneenä ei oikein mikää onnistu joten ihan sama :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.