IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Hyvää yötäLauantai 24.11.2007 01:09

Tämä on vähän samassa linjassa edellisen merkinnän kanssa, mediasta johtuen ovat naisten kohtalot ja maailman epäoikeudenmukaisuus nyt edustettuna tässä päiväkirjassa. Seuraava katkelma on Iltalehdestä:

´´Brasiliassa 15-vuotias tyttö joutui kuukaudeksi samaan selliin yli 20 miehen kanssa.
Juuri vapautunutta tyttöä edustavat ihmisoikeusryhmät sanoivat torstaina, että hänet oli raiskattu vankeuden aikana lukemattomia kertoja. Lisäksi sellitoverit olivat kiristäneet häneltä seksiä ruualla.
- Hän joutui raiskatuksi ensimmäisestä päivästä lähtien, sanoi lapsia ja nuoria puolustavan järjestön tiedottaja. Järjestön tietojen mukaan sellissä olleiden miesten määrä vaihteli kuukauden aikana 20:stä 34:ään.
- Hänet raiskattiin lukemattomia kertoja ja hän joutui vaihtamaan seksiä ruokaan, sanoi puolestaan Brasilian lakimiesten ihmisoikeusjärjestön johtaja Miere Cohen.
Tapaus on nostattanut kohun ja raivostuttanut ympäri Brasiliaa. Jonkin aikaa sitten 23-vuotias nainen pantiin kuukaudeksi samaan selliin 70 miehen kanssa.
Teini-ikäinen tyttö pidätettiin ryöstöstä epäiltynä Paran osavaltion pääkaupungissa Abaetetubassa lokakuun 21. päivä. Häntä säilytettiin paikallisen poliisiaseman putkassa, kunnes nimetön soittaja vinkkasi mediaa. ``

Voiko ihmiselle tapahtua pahempaa? Valitettavasti keksin kyllä muitakin kauheita juttuja, mutta on tuo tapaus yksi pahimmista.

"Kylmä rinki" jätti sellaisen kammon vankiloita kohtaan ettei ole tosikaan. Nykyään kun katson amerikkalaisia tv-sarjoja, esim. C.S.I tai Kova laki, ja siellä tuomitaan henkilöitä vankilaan suren kauheasti niiden rassukoiden puolesta ja samalla silmissä vilisee kamalia kohtauksia Oz:ista.

Toisinaan toivoisi että olisin vähemmän herkkä ja mielikuvitukseton. Ensi yönä varmaan tulee tämä tapaus uneen ja kun kohta suljen silmäni näen kuvitelmat tuosta tapauksesta. Ahdistaa jo nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.