IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Fucking täytekakkupohjaKeskiviikko 19.12.2007 21:33

Leivon ja laitan ruokaa hyvin mielelläni. Kokeilen innokkaasti uusia reseptejä ja usein tuotokseni onnistuvat vähintäänkin kohtuullisesti. Vaikka itse en niistä kauheasti pidäkään mutta muut kehuvat.
Täytekakun pohjan tekeminen ei kuitenkaan onnistu, ei sitten niin millään. Olen kokeillut paljon erilaisia reseptejä: lasi sitä, desi tätä, vähän kuumaa vettä, kummin, Pirkan, Fordin ohjeen mukaan. Mutta aina tulos on ollut sellainen muutaman sentin korkuinen lätty jonka juuri ja juuri saa leikattua kolmeen osaa ja tungettuani maksimimäärän täytettä on kakku korkeudeltaan suurinpiirtein puolet ihannekorkeudesta. Kyllä, vatkaan muna-sokeriseosta niin kauan että kahdeksikko jää näkyviin, siivilöin jauhot ja varovasti nostelen ne joukkoon. En avaa luukkua paiston aikana mutta aina se mystisesti epäonnistuu.
Niin kävi tänäänkin, uusi ohje vanha tulos. No koristelen sen nätiksi ja toivottavasti kelpaa. Onkohan mulla liian korkeat odotukset vai leijuuko pääni päällä joku kirous joka saa kaikki kakut epäonnistumaan?
Niin ja se maku ei ole todellakaan tärkein. Mieluummin otan nätin ja korkean kakun, joka ei maistu kovin hyvältä kuin littanan kakun joka maistuu taivaalliseslta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.