IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

MoonchildTorstai 22.04.2010 12:45

Kaunis sana yhdistelmä Moonchild. Vapauttava tunne, kun on saannut vietyä ihan myyntiin asti kirpparille tavaroita. Koko ajan tekisi mieli viedä lisää ja lisää. Kohta minulla ei ole olenkaan vaateita jäljellä ja palloilen kaduilla alasti. Noh siitä minut ainakin tunnistaisi. Tällä hetkellä verivana kulkisi perässä ja maha on turvoksissa ja kaikki ihanat arvet loistaisi kaikkien kasvoille.
Miksipäs ei kaikki voisi olla päivän nudisteja? Tai ollaanhan me, kun synnyttään. Ja siinä on vielä miljoona tuntematonta naamaa vastassa katsomassa sinun alastonta pyllyäsi. Niin onko tuo ihme, kun itkettää? Niin häpeää heti, kun kohdusta astumme päivänvaloon. Noh, mutta onneksi meillä on noita vapaita luonnon lapsia, jotka kulkevat alasti omaksi iloksi ja muiden paheksultavaksi.
Mistäköhän alastomuuden on tullut tämä häpeä. Vaikka paljon paremman näköisiä oltaisi koko porukka alasti. Joo Ei minun pitännyt alastomuudesta kirjoittaa. Taas virta vie aivoja ja käsi koittaa kulkea mukana. Ollaan luonnonlapsia muuten vaan. Ei tartte heitäytyä alasti. Hih

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.