IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Aihhii..!Keskiviikko 26.10.2005 13:40

Tälläne uus juttu joku päiväkirja.. x] just.., no kaikkea ne keksii.. :P
No oon nyt koulus.. ja ope selittää jotain (niinkuin tavallista) en kuuntele taaskaan (niinkuin tavallista) ja piirtelen uusia hahmoja sarjikseeni ja kuuntelen radiota.. :D mulla on hauskaa..! ^.^ Tänään oli aika kamala ilma aamulla.. mutta mä jotenki tykkään tälläsestä ilmasta.. o.O (I kinda like it..) Yup. No lähin himasta vähän myöhässä.. xD sitten kiiruhdin metroon. Lueskelin lehteä niinkuin aina. (huvittava palsta muuten 100-lehdessä se tekstari juttu.. :P siellä ihmiset vaan valittaa kaikesta mitä ihmiset tekee tai on.. :P tylsää lueskeltavaa..) Jooh.. ja sit menin Junalle.. joku nainen kyseli multa että mistä menee junia pasilaan ja ohjasin sen junalle.. (joku päivän hyvä työ tuli tehtyä.. xD :P) Noo.. sitten olin jo Käpylässä.. ja koulussa.. ja nyt täällä tunnilla.. -___- Ja muuuurrr... Mahani kurnii.~
Joop.. no eilen äiti lupas mulle sellaset iihanat kynät! niillä voi piirtää kunnolla sitä mangaa! Yeepp! Hiiih hih! ^.^ ja sitten myös saan ehkä ensi kuussa Hamsterin tai hiiren.. :D (tai no gerbiilikin olis söpö..:D)
No muuten, sain uudet kotisivunikin valmiiksi jossa siis olen kerännyt yhteen internetistä ja muualta tietoa mangasta ja animesta..
joo, ja sitten myöhemmin sinne sivulle ilmestyy sitä sarjakuvaa.. :P (toivon ainakin.. x__X)
Hauska keksintö muuten tämä päiväkirja.. xD Tänne voi höpötellä vaan kaikkea.. :P :D Yep. Haloo haloo! Loppu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.