IRC-Galleria

Bloodstained

Bloodstained

Psyko Ward
ARGH Tänää tuli kelan päätös kuntoutus rahasta! Vitun paskamadot varmaa edes vaivautunut lukemaan sitä, KOSKA heillä ei ollut mtn perustelua siitä että miksi se hylättiin!!!?

Pitäiskö mun olla joku Auvinen että saan vittu kuntoutusrahaa??!! HÄ? VITTU!
Mukana tuli valitus kirje ja mähän vittu valitan! Ei siinä mtn mutta en myöskää ilmeisesti saa asumistukea vaikka joudun toiselle paikkakunnalle. En saa opintotuekaan enkä koulumatkakorvauksia koska vittu koulu matka on jonku vitun 100m alle rahan! VITTU VAAN MULLE VOI KÄYDÄ NÄIN! Mut varmaa heitetään asunnosta pihalle ennenku kaikki kamat on sisällä...

Päivää myös piristi se että työkkäri muisti meikäläistä: "uusisitko ilmoituksesi siitä että olet työtön, jos tilanteesi on sama kuin puolivuotta sitten". AAGH repee päässä.

Juuri TÄLLÄ TAVALLA saadaan yhteiskuntaan syrjäytyneitä, juoppoja, nistejä, työttömiä, rikollisia ynm. koska valtiota ei kiinnosta mikään. Paskaaks siinä jos olisin joku vitun mahanmuuttaja niin mulle olis järkätty jo kattohuoneisto turun keskustasta ja plasma TV SAATANA! Sossun luukulle kait tieni vie....Vitun ääliöt ei kaikkien motto ole "pappa betalar"!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.