IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)
Nojoo, tuo Ajankohtaisen kakkosen nettijuttu oli ja tuli. Asiasisällöltäänhän se oli ihan täyttä tuubaa, mutta vaikutukset on varmaan osaltaan myös hyviä.

Asiasta mitään tietämättömäthän eivät tuosta pätkästä saaneet minkäänlaista käsitystä siitä mitä netin galleriat on. Enkä oikein tajua miksi siinä seassa piti näyttää sitä äm-irk -videota. Lähinnä se teki vaan entistä sekavemman tuosta jutusta.

Koko jutun kohokohtahan oli se, kun haastattelija pääsi tylyttämään gallerian edustajaa Teddy Grenmania (Tricky_Di) siitä, että itsetyydytys.orgissa oli pippelin kuva. Eli ihan puhdasta paskaa, mutta vaikutus lienee se, että tuota katsoneet vanhemmat ainakin kiinnostuivat asiasta.

Ehkä koko juttu olikin tehty tuollaiseksi siinä tarkoituksessa, että se järkyttää, vaikkei mitään informaatiota tarjoakaan. Ihan hyvä lähestymistapa siinä mielessä, että asiaa saadaan ihmisten tietoisuuteen. Toisaalta perseestä sen takia, että tuon myötä koko gallerian käyttäjistö maalautui tuommoisiksi leijonakoruja käyttäviksi amispelleiksi, jotka hakee galleriasta pelkkiä ritsapilluja.

Harmittavaa on myös se, että irkissä ja varmaan muuallakin nuorten parissa tuo koko juttu otettiin lähinnä huonona vitsinä ja hehkutetaan vaan sitä, että äm-irk -video oli telkkarissa unohtaen itse asia kokonaan.

Ehkä tämä oli tämmöinen ihan hyvä avaus ko. ongelman ratkaisuun, mutta tuskinpa tuosta vielä pelastukseksi on.

Edit:
YLE näköjään kaiken lisäksi käytti tuota äm-irk -videota suuremmin tekijöiltä kyselemättä. Osoitteesta http://axu2.dnsalias.com/YLE2.rtf löytyy tekijöiden yhteydenotto YLEn suuntaan asian tiimoilta. Tekijänoikeuksista en tiedä mitään, mutta itse asiasta varsin asiallista tekstiä, suosittelen tutustumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.