IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Itse itseäni kurissa pitäenKeskiviikko 09.11.2005 00:05

Mulle yks suurimpia ongelmia kautta elämäni on ollut itsekuri. Eli siis se, että tekee päätöksiä, joita ei pysty sitten loppujen lopuksi pitämään. Ongelmia tahtoo olla vähän kaiken kanssa. Aina lukuvuoden aluksi päättää, että tänä vuonna mä käyn kaikilla luennoilla ja teen laskarit ahkerasti. Sitten pikkuhiljaa sitä alkaa jättämään luentoja väliin ja loppujen lopuksi joutuu vetämään hirveet hätälukemiset ennen koetta tai jopa skippaa koko kokeen.

Duunihommissa on sama. Semmoisia puolen tunnin hommia pitää venyttää monta viikkoa ja sitten tehdä ihan viime tingassa. Illalla sitä aina päättää, että huomenna teen sen ja sen homman ja sitten seuraavana päivänä keksiikin jotain ihan muuta viihdettä. Irkki on kyllä siitä paha, että sinne jumittuu aina liikaa.

Jos rahat on vähissä niin ihan turha päättää, että nyt ei sovi ostaa mitään turhaa. Heräteostoksiin sortuu aina. Ruoka ja syöminen oli kans ennen paha, tuli syötyä vähän mitä sattuu vaikka kuinka päätti elää terveellisesti.

Ruokapuoleen tuli kuitenkin muutos tuossa elokuun alussa ja sen takia olen erityisen ylpeä itsestäni. Jätin turhan rasvan ja sokerin pois ruokavaliostani ja se ei ollut ihan helppo muutos, kun oli tottunut leipomaan kerran parissa viikossa kaikkea kivaa. Viimeisimpänä jätin margariinin käytön leivän päällä pois tuossa muutama viikko sitten.

Kun elo- ja syyskuun ajan tuli myös urheiltua säännöllisesti niin rasvaa alkoi kadota oikein urakalla. Nyt olen laihimmassa kunnossa mitä olen ollut sitten sen jälkeen, kun intissä paino nousi 65 kilosta 75 kiloon. Parhaimmillaan painoin tuossa vuosi sitten noin 83 kiloa. Nyt en ole hetkeen käynyt puntarilla, mutta veikkaisin että tavoite vakiinnuttaa paino johonkin 70 kilon tuntumaan alkaa olla täyttynyt.

Tämä elämänmuutos tulee kyllä kalliiksi. Kaikki housut ja osa paidoista on nyt koon tai pari liian isoja ja joutuu tässä shoppaileen kovasti uusia vaatteita kunhan saa rahatilanteen kuntoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.