IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Blogimerkintä

« Uudempi -

Sinne läks!Lauantai 23.10.2010 23:15

Kiitos kaikille, jotka muisti toimistolla ja sen jälkeen Black Doorissa. Olin oikein herkissäni siitä, että niin paljon porukkaa ilmaantui paikalle, että silmätkin kostu pariinkin otteeseen.

Ja heti alkuun sori siitä, että feidasin niin nopsaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni mulle sanottiin se sama asia, mitä mä oon sanonu ihmisille monta kertaa, että nyt on aika juoda vettä ja mennä kotiin sammumaan, joten otin neuvosta vaarin. Lompakkoki ois unohtunu sinne pöydälle, kiitos Teddy, että ojensit sen mukaan.

Noh, valitettavasti olin sit niin tuubat, että tajusin jossain puolivälissä kotimatkaa vasta, että en muuten muistanu kiitellä ja moikkailla ihmisiä ennenku lähdin ja sekös alko vituttaan. Ja vitutti muuten aamullakin, ja nyt vielä illallakin. Toivottavasti silti tiiätte, että tykkään teistä. <3

Ja tulihan sitä miesten välistä rakkautta ja kunnioitusta jaettua ihan hyvissä määrin.

Kun tulin IRC-Galleriaan töihin, olin muistaakseni noin 15. työntekijä ja oli aika vaikeeta tulla firmaan, joka oli rakentunut niin läheisille kaverisuhteille. Oman aikani etsin paikkaani, mutta loppujen lopuksi koen, että mustakin tuli yksi osa sitä kaveriporukkaa. Ja sen takia on vielä vaikeempaa lähtä.

Kiitos shalafille, kun annoit mulle jossain Autotalon bileissä hyvin lyhyen, mutta mulle tosi paljon merkinneen hyväksynnän.

Kiitos tunerille, kun uskoit muhun alussa, opetit niin paljon ja kuuntelit mun ajatuksia ja kysymyksiä, vaikket aina tainnutkaan tietää mistä puhuin ennen kuin itse keksin jo vastauksen.

Kiitos anqalle, taistelupari.

Kiitos Teddylle ja mazalle mun maailman muuttamisesta ja piristämisestä.

Kiitos jaffalle siitä, että elät ja hengität Galtsua ja Heinille siitä, että oot kestänyt mun vaikeatkin puolet.

Kiitos Jennille siitä, että muistat kaikki ne asiat, mitä mä oon sanonut, koodannut, korjannut tai rikkonut tässä vuosien varrella, vaikken itsekään niitä muista.

Kiitos bashille murskauksista.

Kiitos kaikki devaajat, oon oppinu teiltä enemmän kuin mistään muualta koskaan.

Kiitos kaikille aspalaisille siitä, kun ootte jaksaneet kehua niin usein asioita mitä ollaan tehty.

Kiitos kaikki muutkin ihanat ihmiset, oon tosi surkuisa siitä, että joudun jättämään teidät, mutta uskon, että suuret muutokset johtaa aina hyvään.

Vaikein teksti kirjoittaa ikinä, pala kurkussa, itku silmässä. Ikävä jo nyt! :,(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys