IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Senki nörtitPerjantai 31.10.2008 19:28

13d I wanna eat somebodySunnuntai 26.10.2008 19:32

Jea, puoliväli on taittunut 30 päivän kasvissyöntioperaatiossa ja pikkuhiljaa on muodostunut semmoinen mukava rutiini. Enää ei tarvi miettiä niin paljon mitä söisi ja on huomannut, että kyllä sitä vegeruokaa löytyy ravintoloistakin. Monesti nuo valmiit vegeruoat on jopa parempia kuin monet liha-annokset.

Kävin tuossa puntarilla loppuviikosta ja huomasin, että viisari näytti pitkästä aikaa reilusti alle 80 kilon, 76,5 kg noin tarkalleen ottaen. Omassa olossa on kans huomannut sen, ettei ole enää yhtenään semmoinen turvonnut olo. Mun maha on toiminut viime aikoina tosi huonosti, mutta nyt vegeilyn myötä sekin on helpottanut.

Osaltaan vaikuttaa myös se, että kasvisruoan myötä on tullut syötyä pienempiä annoksia kerralla, joskin syön kyllä normaalistikin aika vähän. Tämän myötä tulee syötyä useammin ja säännöllisemmin, eikä vedettyä semmoista ähkyä aina päälle. Kasvisruokaa on myös jostain syystä henkisesti helpompi jättää ravintolassa lautaselle, kun se pihvi taas pitää aina väkisin vetää loppuun asti, kun pienenä on opetettu, että liha on kallista ja sitä pitää arvostaa.

Varsinaisesti lihaa ei tee mieli, lähinnä leivän päälle kaipaa jotain juuston kaveriksi ja toisinaan tekee mieli makkaraa. Jostain syystä myös sokerinhimo on laantunut tässä kummasti. Sekin varmaan osaltaan johtuu siitä, että syö säännöllisemmin, niin ei tule semmoisia epämääräisiä hiilarihimoja sitten koko ajan.

Kokonaisvaltaisesti olo siis on kaikin puolin ollut parempi viime aikoina, sekä henkisesti että fyysisesti ja osaltaan tähän varmasti vaikuttaa myös tämä muuttunut ruokavalio.

Monet on kysyneet, että meinaanko jatkaa vegeilyä tän 30 päivän jälkeen. En meinaa, mutta ajattelin palata takaisin parin vuoden takaiseen ruokavalioon, eli syödä punaista lihaa korkeintaan kerran viikossa. Kanaa ja kalaa siis enemmän, mutta myös kasvisruokia, erityisesti lounaalla ravintoloissa.

Pari viikkoa jäljellä ja hyvin menee, suosittelen muitakin kokeilemaan vaikka edes viikon tai parin ajan. =)
Nuuh!

+++ Sauna ---Keskiviikko 22.10.2008 23:06

+ Hyvällä tavalla häiriintynyt, häiriintyneen hyvä
+ Ville Virtanen
+ Juoni, ohjaus, kuvaus, leikkaus, musat, kaikki!

-
-
-

Ehkä paras kotimainen leffa mitä oon nähny, eikä pahemmin häviä omassa genressään ulkomaisillekaan.. en keksiny miinuksia. Käykää kattoon! =)

http://www.imdb.com/title/tt1124394/

Ikävä lokakuu?Maanantai 20.10.2008 20:37

Nyt on vanhat blogit pasteiltu niin voi alkaa kirjotteleen taas tänhetkisestä menosta. Harmaa syksy ja pimeä alkutalvi on ollut perinteisesti suomalaisille masennuksen ja ahdistuksen aikaa, kun taas keväällä aurinko saa hormonit hyrräämään ja kesällä lyhyet hameet huumaa pään.

Erityisesti tämän on taas tänäkin syksynä huomannut siinä, että tosi monet pariskunnat ovat eronneet tässä viimeisen 1,5 kuukauden aikana. Liekö tämä johtuu siitä, että syksy ahdistaa ja tulee enemmän riitoja vai siitä, kun kesällä on niin paljon aikaa olla yhdessä, että huomaa toisen virheet paremmin ja ne alkaa nakertaan.

Mulla itellä tää homma on jostain syystä mennyt yleensä toisin päin. Tykkään syksystä ja talvesta tosi paljon, sillon saa paljon aikaan ja on hyvä mieli. Keväällä ja osittain kesällä oon taas tosi yliaktiivinen ja stressaantunut ja pahalla päällä. Syksyllä myös ihastun tosi helposti, kun taas keväällä haluaa enemmän aikaa itselleen. Ehkäpä tämä valon väheneminen on mulle vaan hyvästä, ja sen myötä laskeudun sinne lähemmäs normaalia energiatasoa enkä ahdistu niin helposti.

Nyt on taas alkanut semmoinen syysherkistely, erityisesti tänään on tehnyt koko ajan vaan mieli halata vastaantulijoita. Pari viime viikkoa on muutenkin ollu tosi hyvä fiilis ja on jaksanut olla mukana kaikissa bileissä jopa järjestämässäkin. Perjantaina kävin leffassa katsomassa Max Paynen ja suhteellisen kornissa loppukohtauksessa tuli tippa linssiin, kuten kävi myös 500k-bileissä historiavideota katsellessa. Huvittavinta oli, että jopa eilen, kun katsoin ekaa kertaa tälle kaudelle Big Brother Talk Showta, niin kostu silmät siinä, kun joku mimmi äänestettiin sieltä talosta pois ja studioon tullessaan sillä oli heti sukulaiset ja kaverit siinä halaamassa.

Pari viikkoa sitten tuli myös täyteen kaks vuotta sinkkuna ja nyt alkaa vihdoin olla semmoinen olo, että voisi alkaa vaikka uuteen parisuhteeseen, jos sopiva kohde vaan eteen osuisi. Saa nähdä miten tänä syksynä käy. =)

500kSunnuntai 19.10.2008 22:35

Eiliset 500k-bileet Vanhalla oli varsin rules, eikä pelkästään sen takia, että edellisistä Galtsubileistä oli kulunut ihan liian kauan. Järjestelyt ja esiintyjät toimi hyvin, joskin Kehäkettunen jäi näkemättä, kun jumituin junttaan Guitar Heroa viis biisiä putkeen. O=) Mut Apulanta oli hyvin ajan tasalla ja heitti ihan kunnioitettavan määrän galtsuläppää. Ja IRL-sälän jakaminen käyttäjille oli varsin kivaa puuhaa kans, kun pääs vaihtaan pari sanaa tosi monen kanssa. =)

Kiitokset kaikille mukana olleille ja erityisesti Latski:lle koko homman järkkäämisestä ja Garo:lle loistavan historiavideon tekemisestä. Ihan tuli tippa linssiin sitä videota megaisolta screeniltä katsoessa, ku oli muutenkin niin täpinät päällä. x)

<3

+++ Max Payne ---Sunnuntai 19.10.2008 19:50

+ Pelejä uskollisesti mukaileva sarjakuvamainen ja synkeä kerronta ja fiilis
+ Bullet Timeä ei ollut juurikaan ja ne pari kertaaki oli tehty ihan suht siedettävästi
+ Mark Wahlberg oli yllättävän vähän Mark Wahlberg, toimi hyvin Max Paynena

- Mila "That '70s Show" Kunis vienon äänensä kanssa oli vähän vaikeasti omaksuttava bad ass -muijaksi
- Juoni katos lopussa äksönin alle kokonaan
- Amaury Nolasco näytteli yhtä hyvin ku Prison Breakissaki

Ihan katsomisen arvoinen leffa erityisesti pelien faneille, eros mukavasti normi-äksönistä.

http://www.imdb.com/title/tt0467197/

13.10.2005 01:08 Hammaslääkäri ep. 5Sunnuntai 19.10.2008 17:25

Noniin, kesälomat oli ja meni. Oulussa hiippailin kesäkuun alkupuolelta elokuun alkuun enkä juuri intterrnetin ihmemaassa käynyt niin jäi blokit kirjoittelematta. Elo- ja syyskuussa olin sitten mukana tuommoisen erään realitysarjan kuvauksissa ja kirjottelin niistä toista blokia, jota julkaisen sit tuossa keväällä sitä mukaa ku sarjaki tulee telkkarista.

Nii, kävin taas hanmaslääkärissä tuossa pari päivää sitten. Mulla oli heinäkuussaki varattu aika, mutta ilmoitin kesäkuun ajan yhteydessä peruvani sen. Ilmeisesti se vastaanottotäti oli jotain kätellyt, kun se ei ollut peruuntunut kuitenkaan niin jouduin maksamaan siitäki. Tosi YTHS:n kuuden euron hinta ei oo kovin paha. Noh, enivei, tällä kertaa oli vuorossa toisen viisaudenhampaan poisto ylhäältä. Alhaalla mulla ei viisaudenhampaita ookkaan ollenkaan, mistä johtuen noi yläpuolen viisaudenhampaat on vähän niinku turhia ku niillä ei voi purra mitään vasten. Ne on kans tullu aika pitkälle ulos sieltä samasta syystä..

Perinteiseen tapaan bussimatkalla Töölöön jännitti eniten, sitten ku pääsi mestoille niin oli aika rentona taas. Itse operaatio oli varsin helppo. Ensin puudutus, joka yläpuolelle tehtiin vaan siihen yhteen hampaaseen. Sitten hanmaslääkäri otti jonkin semmoisen rautakangen, jolla se tökki ikenen pois tieltä ja väänteli sitä hammasta sinne sun tänne. Tosin se oli niin tiukasti kiinni viereisessä hampaassa, että sitä piti vääntää heti alkuun niillä pihdeillä vähän et sen rautakangen sai sinne väliin. Siinä se sitten hommaili jotain ja sano et vaikka pään sisältä kuuluuki vähän rutinaa niin se ei oo mitään kriittistä, se hammas on vaan niin lähellä korvaa et se kuuluu hyvin.

Noh, pari minuuttia siinä väänneltyään se täti otti ne pihdit uudestaan, nytkytti pari kertaa puolelta toiselle ja sithän se lähtikin irti. Sit sain suuhun purtavaksi semmoisen tupon, mukaan sain toisen tupon ja tommoiset hampaanpoiston jälkihoidon ohjeet. Lisäksi hammaslääkäri sano, että kantsii popsia muutama Burana päivän aikana ku se mesta tulee melko varmasti kipeeksi.

Puolen tunnin päästä nappasin sen tupon pois suusta ja totesin, että verta tursuaa vielä siihen malliin et työnsin sen toisen tupon tilalle. Siitä taas puolen tunnin päästä revin verisen tupon pois suustani bussipysäkillä ja aiheutin melkein sydänkohtauksen jolleki mummolle. Nyt verta tuli enää ajoittain tihkumalla.

Iltaa kohti olo huononi kuitenki koko ajan. Haava kun oli suussa niin ei oikein voinut syödä mitään muuta kuin puuroa ja jukurttia. Lisäksi koko ajan menetti verta ja nieleskeli sitä, joten olo oli kokonaisvaltaisesti aika heikko. Lisäksi sain kaikki muutkin hampaanpoiston bonukset, nimittäin leukalukon ja kuumeen. Toi leukalukko on semmonen, mikä tulee varsinki yläpuolen viisaudenhampaiden poistosta, kun ne hampaat on niin lähellä tuota leukaniveltä et ku se poistopaikka turpoaa niin se painaa siellä kamoja silleen et pahimmillaan ei saa suuta auki ollenkaan. Mulla se oli lähinnä semmosta, etten pystynyt puremaan ruokaa toisellakaan puolella ku otti niin kipeetä. Lisäksi saman puolen korva on vieläki lukossa, mut leukalukko alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja verentulokin loppui kokonaan ekan yön jälkeen. Hieman kuumeinen olo on kyl vieläki. Ens viikolla ois sit vuorossa toisen viisaudenhampaan poisto ja siihen loppuukin mun hammaslääkäröinnit vähäksi aikaa.

--

NYT: Tää oliki viimeinen sitten, jatkoa löytyy Bro . Hmm, kirjoittelin tosiaan FC Nörttien kuvausten aikana jonkulaista blogia.. mihinkähän se on joutunut.

10.6.2005 13:32 Hammaslääkäri ep. 4Sunnuntai 19.10.2008 17:22

Tästähän tuli nyt ihan hammaslääkäriblogi. No, tänään kävin taas hammaslääkärissä. Tällä kertaa paikattiin ylhäältä kaks hammasta kerralla. Oli ihan kivuton operaatio taas eikä edes jänskättäny enää niin paljon. Tosin toinen reikä oli kuulemma niin syvä, että se hammaslääkäri täti uhkaili et sitä hammasta tulee särkemään muutaman päivän. Se kuitenkin pisti siihen silti ihan tavallisen paikan eikä mitään lääkepaikkaa.

Noh, nyt on kaikki isommat reiät paikattu, yks tommonen pieni jäi syksylle, mut se on vaan pieni kiillevaurio, johon ei satu purressa. Ehkä nyt pystyy syömään ruisleipääki hyvillä mieli ku ei tarvi varoa miten purasee. Syksyllä on sitten edessä viisaudenhampaiden poisto yläpuolelta, alapuolella mulle ei semmosia kuulemma olekaan.

== Kesäloma! ==

Huomenna on perinteinen irkkaajien Suokki-miitti Suomenlinnassa ja maanantaina meikäpoika lähtee kesälomaileen Oulun seudulle. Takas tulen sitten joskus heinäkuun lopulla tai elokuun alussa. Hauskaa kesää kaikille!
Yksityisyys