IRC-Galleria

Bro

Bro

ei ole enää Galtsun ylläpitäjä, http://irc-galleria.net/feedback auttaa ongelmissa. :)

Honda Eco ChallengeTiistai 26.05.2009 21:22

"vittuuuuuu!"

Edit: 4,4 l / 100 km, oltiin huippuja!

Piha täynnä rakeitaPerjantai 22.05.2009 19:06

wtf? Kotimatkalla sato vaan vähän vettä hetken eikä oo ukkostanutkaan, mut piha on sit täynnä rakeita.

LämpöilmapumppuPerjantai 22.05.2009 14:18

Tuottaa ns. inversion.

Aikainen lintu nappaa...Maanantai 18.05.2009 10:45

..torilta tuoretta nommia aamupalalle.

well playedMaanantai 11.05.2009 18:35

Ostettiin tequila-hattu toimistolle!Perjantai 01.05.2009 18:37

VappuTorstai 30.04.2009 22:04

En oo koskaan suuremmin innostunut vapusta, kun ei tuo alkoholi ole maistunut enkä oo kunnon opiskelijakaan missään vaiheessa ollut. Mutta silti on harvinaisen nihkeetä olla mahataudissa vappuna. x.x Noh, eihän tuota koko iltaa malttanut kotona makoilla, kävin mopolla siiansilmä kainalossa pärtsään sen verran, että näin Mantan lakituksen ja yleisen karnevaalimenon kaupungilla.

Harmittaa, kun ei pääse itse rientoihin mukaan, mutta toisaalta kaupungilla pyörähtäessä sai jo kivasti hajua siitä hyvästä menosta eikä joudu kärsimään siitä masentavasta tunnelman laskemisesta, tappeluista ja muusta känniääliöinnistä mikä näissä suurissa juhlapyhissä tulee vastaan aina välttämättä jossain vaiheessa. Enkä muuten ajatellut taaskaan taipua tälle oksennustaudille — oon oksentanu viimeksi joskus yli 15 vuotta sitten eikä tämäkään tauti sitä putkea riko! =D

Metrossa bongattuaLauantai 25.04.2009 16:39

007 Hitler, James Hitler

SarvikuonoMaanantai 20.04.2009 20:34

Tästä aiheesta on pitänyt blogata jo pitkään, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Kyseessä ei ole mistään uudesta keksinnöstä, mutta niin mahtavasta vehkeestä, että tästä on pakko jakaa tietoa, jos vaikka joku ei oo vielä tutustunut! Jo muinaiset foinikialaiset joogit huuhteli nenäkanaviaan merivedellä saavuttaakseen laajemman tietoisuuden maailmankaikkeuden tilasta. Kyseessä on siis nenähuuhtelukannu eli tuotenimeltään Sarvikuono.

Toiminnaltaan sarvikuono on varsin yksinkertainen, heivataan lusikallinen merisuolaa sisään ja perään kädenlämpöistä vettä. Sekoitetaan vesi ja suola ja sitten kallistetaan päätä hieman eteenpäin ja kaadetaan sarvikuonosta vettä sieraimeen, joka nousee itsestään nenäonteloon ja hetken päästä lorisee toisesta sieraimesta ulos. Veden mukana tulee kaikki ylimääräiset hippuset nenästä ja yleensä huuhtelun jälkeen irtoaa eeppiset alkulimat vielä perään.

Aloitin itse nenähuuhtelukannun käytön viime kesänä siitepölyaikaan ja totesin, että pari huuhtelua päivässä vähentää kummasti allergiaoireita. Talven yli on tullut huuhdeltua kerran päivässä, aina samalla, kun käy suihkussa. Nenän huuhtelu ei tunnu mitenkään epämiellyttävältä, koska käytettävän veden suolatasapaino on sama kuin vartalossa muutenkin niin tuosta vedestä ei tule sellaista uimisesta tai suihkusta tuttua vettä nenässä -tunnetta. Lähinnä vesi vaan tuntuu viileältä tai lämpimältä ja tosi pieneltä paineelta nenässä. Toisinaan vettä saattaa valua myös suuhun, jos pää on vähän liian kallellaan eteenpäin, mutta sekään ei aiheuta ongelmia - kertaakaan ei oo vettä mennyt henkeen.

Suosittelen kaikkia kokeilemaan, helpottaa hengittämistä, puhumista ja laulamista kummasti, eikä maksa kuin kymmenisen euroa, apteekeista löytyy. =)

Kas, menin autokouluunTorstai 16.04.2009 19:41

Yllätyin itsekin!
Yksityisyys