IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 20.01.2006 20:45

Sinä kysyit:

Onko Maiju prinsessa?
Oraakkeli vastasi:

KYLLÄ on ja tulee aina olemaan.....älä kysy jos tiedät!

[Ei aihetta]Torstai 19.01.2006 20:43

kirjoittelen erääseen kirjaan tekstiä. pirun vaikea keksiä että mitä sinne kirjottaa! :(
JA tänään ei tuu ees Everwoodia, vaan jotain fuckin´ vaalikeskustelua. damn you, mortality.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 20:32

ei vaan , kiva että ne ajattelee muakin vapaa-ajallaan. taitaa tosin ajatella vähän liikaakin ;)

hiiKeskiviikko 18.01.2006 20:31

ei ole muakaan täällä taas näkyny, vähään aikaan ainakaan kirjoittelemassa. mulla ei ole oikeestaan kyllä mitään asiaakaan tänne, ku kaikki on ihan hienosti. :) mitä nyt puhun nenääni ja pää täynnä räkää. :D
mutta ei siitä sen enempää. vaikkei fyysinen olotila olekaan kovin mainio, niin henkinen on sitäkin parempi. vaikka ottaa huomioon sen, että rakkaat ystäväni Jarkko ja Tiina, ja ilmeisisti muutama muukin, nauraa mulle alituisesti ircissä. :DD mahtavaa.
ja ruotsin tunnilla kuulee aina jotain ihmejuttua Eskolta ja Tiinalta. ylläri-nekin nauraa mulle!
what have I done to deserve this??

lämmin lumi peittää maanTorstai 08.12.2005 21:24

Rakas päiväkirja,Torstai 08.12.2005 20:47

tänään on torstai. joulu on lähempänä kuin koskaan eilen, huomasin. onneks on jo valkoinen maa, niin voi rauhassa kuunnella hyvillä mielillä joululauluja, ilman että iskee syyllisyys: "Olenko minä jouluhössöttäjä?"
Tosi kannustava päivä, rehtori oli ilkeä meille kun juteltiin vanhojen päivästä, saa nähdä suostuuko se enää edes neuvottelemaan meidän kanssa asiasta. :`(
>>huomenna Nooralle, kissoja katsomaan. (en kai mä sinne nyt muuten menis;D) vihaan kissoja, mutta niitä kissoja en. ne on jotenkin niin pörröisen karvaisen kilttejä. ihania, kuin manteli joulupuurossa.
mutta, enempää ei tänään olekaan.
huomenna palaillaan, ehkä rakas päivis.
(Teemu, en ole amis)

Ja Tuomas "Kole-": What is love?

koiruuksiaSunnuntai 04.12.2005 17:13

kirpeä pakkaspäivä. olen yksin kotona ja olen saanut tehtäväkseni lenkkeilyttää koiraamme Allia. siispä otan Allin hihnan ja valjaat ja suunnistan kohti koiran aitausta.
valjaiden laitto sujuu yllättävän helposti, ja tyytyväisenä lähdemme matkaan.
juoksemme hirveätä kyytiä eräälle lähimökille, koira tsekkaa onko hänen ystäväkoiransa paikalla, ja kun ei ole, niin juostaan hirveää kyytiä takaisin.
seuraava tunti vierähtääkin sitten omalla pihalla. koiran aitaukseen saaminen ei olekaan ihan yksinkertaisin juttu. pihalta löytyy niin monia luita, joiden vieressä on mukava seisoa, ja raapia niitä irti maasta. ja kun luut loppuu, niin hiirijahti alkaa. pää lumen alle ja nuuskimaan, emännän epätoivoisesti maanitellessa.
viimein Alli kuitenkin suostuu tulemaan sisälle. se hyppää sohvalle ja läpsii käteeni, kuin sanoen "rapsuta". hetki sohvalla ja koira tahtoo ulos. mikäs siinä, Alli hihnan päähän, ovi auki ja -hei, ei noin kovaa saa kiskoa!! Hetki seisotaan rappusilla, kun tassut suuntaa aivan jonnekin muualle kuin pitäisi.
>>takaisin sisälle siis. sohvalle, maitoa, rapsutuksia, ja ovelle-"tahtoo ulos!". koira taas hihnan päähän, uusi yritys. Ei edelleenkään onnistu.
>>>> taas samat kuviot, kunnes koira tahtoo taas ulos. nyt olenkinn viisaampi ja varaudun namipaloilla. Nenä suuntaa sinne, missä tuoksuu hyvälle, ja viimeinkin koira on aitauksessaan. portti kiinni, hihna irti. Alli tuijottaa syyttävästi- miksi jätit mut tänne, senkin ilkimys. Lähetän lentosuukon hauvalleni, ja toivon vain, että se käsittää joskus, miksi se ei voi kirmata vapaana. jäät ei ole vielä kunnossa, ja olisi kamalaa, jos hauveli ryntäisi lumipeitteiselle sohjolle ja uppoaisi.

>>>>kivaa päivää kaikille! (ei amis tekstejä, kiitos:D)

hei vaan. :)Lauantai 03.12.2005 19:06

eilen mä pelkäsin. oikeasti. syöksyin yöllä suoraan sänkyyn peiton alle ja olin siellä, kunnes olin varma ettei ikään hyökkää. me katottiin yöllä manaaja-alku ja ring 2. toisia ehkä naurattaa noi leffat, mut mua pelotti:D
ja tänään onkin päivä mennyt sormi vesilasissa. sytytin kynttilää, tikku lipsahti, ja poltin sormeni. auuuuuts!

nsoi: Dream Theater- I walk beside you

hello, my dear diary:)Torstai 01.12.2005 17:37

tänään alkoi uusi jakso. ja saatiin myös matikan kokeet takaisin. Pääsin läpi, jee. 5-, rimaa hipoen, mut kumminki:)))
alotettiin mysö taas neljättä kertaa fysiikan opiskelu. Saija ihan ensimmäisenä naulitsi silmänsä muhun ja totes että kaikki muut onki tainnu käydä pitkän matikan vektorikurssin, paitsi minä. olin vähän öö, ja aattelin et se on varmaan päätelly et mun sen kurssin kuutosen tiedoilla ei pärjätä, mut sit se rupeskin nauramaan Saijamaisesti, ja totesi että se on sekoittanut mut mun pikkusiskoon, joka on lyhyessä.
>Kiitos Saija, mut me ei edes näytetä samalta! :DD

>>huomenna alkaa sitten tanssit. jee:) enää 14-koulupäivää lomaan. :)
ja siinäpä tais tämän päivän vuodatus ollakin, kiitos Teemu sitten taas siitä tulevasta amis-kommentista, näin etukäteen. :)

Antti Tuisku- jos sä meet
- Vanhemmat »