IRC-Galleria

Carlos-

Carlos-

Daddy's Little Girl

Ystävät ikuisia?Lauantai 27.01.2007 15:51

Ystävät muka ikuisia? Ehei.. Tuohon väittämään en ole uskonut enään pitkälti 2kk;teen. Jännä sillai, mut toisaalta ihan totta. Menetkö Ystäviesi kanssa naimisiin? Tai teetkö heidän kanssaan lapsia? ..Perustatko muutenkaan heidän kanssaan minkäänlaista perhettä? ET?! Et todellakaan. Miksi siis pitää mielummin ystävä tyytyväisenä kuin oma kulta?
Okei..Ystävät auttavat sua silloin kun sulla menee huonosti elämässä, mutta oma kulta hoitaa ihan saman asian. Ystävät auttavat sut yli sun entisestä joka on tehnyt sulle tosi paskasti. Mutta mitä jos ystävä tai ystävät tekee sulle tosi paskasti? ...Silloinhan se on oma kulta joka auttaa sut yli asiasta ja yrittää olla sulle mahdollisimman hyvä ja lohduttaa.
Eihän tää vika väittämä mitenkään voi pitää paikkaansa koska eivät ystävät tee paskasti? EIKÖ? vittu pahimpii selkään puukottajia ikinä. Miettii vaan omaa etuaan, menee sen perässä joka määrää, eivät vain halua olla yksin.. Kaikki hyvin siihen asti kunhan ei joudu olemaan yksin. Okk...just joo!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.