IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Pertti PerjantaiLauantai 29.10.2005 02:37

Perjantai 28.10.2005

Olen back. Tällä hetkellä kotona Vaasassa. Tässä tarinassa kerron tavallista kivemmasta perjantai-aamusta, joka alkoi siitä, kun ehdin ajoissa koulun aamiaiselle ja sain syödä itseni kylläiseksi. Tämän jälkeen menin media-analyysin luennolle ja pidimme ryhmänä oman esityksemme eräästä lehdestä nimeltä Pirkanmaan Sanomat. Aloitin oman puheenvuoroni sanoilla "Tätä lehteä voi kuvailla vain yhdellä sanalla: Paskaa!" Lehti muuten on täyttä paskaa ja toivon, että kyseinen firma lopettaisi jo journalismin raiskaamisen.

Se siitä. Jokaisen esityksen jälkeen kaikki kuuntelijat taputtavat. Päätin sitten viimeisessä esityksessä, että tämä kritiikkikeskustelu päättyy nyt ja aloin taputtamaan noin 3 sekunnin keskustelutauon aikana. Sekä esittelijä, että opettaja olivat ihmeissään "nytkö tämä jo päättyi". Hämmennyksissään hekin alkoivat taputtamaan ja aloin repeilemään aivan totaalisesti. Oli kivaa.

Koulu loppui tuohon tapahtumaan ja lähdimme sitten ajamaan Vaasaan Juakon ja Tarzanin kanssa. Tulimme Vaasaan, menimme Sportin tiedotustilaisuuteen ja lopulta kotiin. Jäähallin pihalla näin Chris Allenin ja hän ei edes jäänyt juttelemaan kanssani.. Mistä lie johtui sekin. Yleensä kaveri on niin positiivinen ja heittää hyvää läppää.

Lähdimme illalla ruuan jälkeen Juakon kanssa melkein 3 tuntia kestäneelle Vaasa Sightseeing-tourille. Siinä tuli kaikki keskeinen kierroksen aikana nähtyä. Kävimme myös Raippaluodon sillalla ja tuulta oli tuolloin 19 metriä sekunnissa. Jeejee. Tulimme takaisin kotiin ja nyt toi toinen valtasi läppärini ja leikkii mesessä. Itse otin tämän pöytäkoneen ja valloitan irc-galleriaa ja äm-irciä.

Huomenna pitäisi tehdä kirjoittaa yksi artikkeli ja sitten myöhemmin illalla pahasti Turussa eilen pataan ottanut Sport kohtaa Kajaanin Porot Vaasan hornankattilassa. Matsin jälkeen pitää päästä radalle. Olen muuten kasvattanut tässä kovaa vauhtia joulupukin partaa. Taidan ajaa sen pois huomenna. Alkaa nimittäin jo palleja kutittamaan.

Mä muuten luulen et oon ihastunu.. Mut sitä en tiedä, et onko se sit hyvä asia vaiko ei. No pitänee pyöritellä tätä ajatusta. Nyt mä lähden Pikkoloon hakemaan Oltermannia. Kaunis Pamela Tola on muuten ensi viikolla Ruben&Joonas-ohjelmassa.. Pitänee katsoa.

Terkkuja Samitalle, Hondaboy-90:lle ja muille pajavajukeille.

Päivän laulu:

"Missä salo sinertää. Ja nurmi on kauniin vihreää. Ja kaikki on, niin rauhaisaa. Hiljaa puro solisee. Ja kauniit kukat kuiskailee. Ja elämä, on leppoisaa. Siellä Tao-tao. Pieni Tao-tao. Pieni pandakarhu on.."

-Jazz-

EDIT: Käytiin Juakon kanssa kasvattamassa vähän munaa X5:sella bemarilla. Siinä sai amisteinit apina-Datsuneissaan oli ihan jalkavälit märkänä kun 3.0 litraisen turbodieselin 218hv alkoi ulvoa. Haha. Vapiskaa sveduteinarit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.