IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Terveisiä perseestäMaanantai 31.10.2005 01:35

Sunnuntai 30.10.2005

Eli selvisimme hengissä perille saakka. Aikaisemmin mietin, että kuinka kiva täällä on olla ja kuinka ei koskaan haluaisi lähteä pois. Juuri nyt tuntuu siltä, että miksi lähdin taas Vaasasta pois. Hämärä juttu. Tekisi mieli aloittaa juominen. Sitä voisi unohtaa taas kaiken hetkeksi. Nyt meikäläisellä on vaan aivan hirveä väsy ja tekisi mieli mennä nukkumaan. En voi olla pohtimatta sitä, että miten sille eilen Fontanassa näkemälleni tytölle kuuluu. Ei ehkä ole minun asiani, mutta kuitenkin.

Juakko se vaan jaksaa kirjoitella noita positiivisia päiväkirjoja. Itsekin jaksan yleensä olla positiivinen ja iloinen, mutta kirjoituksiin asti se ei kuitenkaan tunnu kantavan. Eikä mulla oikeasti mitään hirveetä masennusta ole päällä. Olen oikeastaan aika onnellinen tällä hetkellä. Mua ärsyttää toi helvetin sänki tuossa oletuskuvassa ja pitäisi saada joku vähän enemmän itsensä näköinen kuva väsättyä itsestäni. Toi lippiskin on päässä kuin jollain pohjalaisella maatalonisännällä.

Mun huonekämppis ei ole vielä tullut asuntolaan. Ehkä hän tulee sitten huomenna. Kyseessä on 33-vuotias kaveri, joka on erittäin harvinainen tässä koulussa. Hyvä tyyppi kuitenkin ja tulemme hienosti toimeen. Kämppä on pysynyt armeijatason kunnossa kun ottaa huomioon sen, että sitä tavaraakin on aika rutkasti yksiöön ammuttu. Meillä on koulussa tällä viikolla tuottamisen perusteita. Jee..........jee...

Istutaan tässä Juakon kanssa koulun ATK-luokassa ja molemmat kirjoittelee galleriaan. Sillä on galleriassa paljon enemmän tuttuja ja kavereita ku mitä meikäläisellä. Mun kaverit löytyy sitten muista piireistä. Jos löytyy. Kyllä mulla on joskus joku kaveri kuitenkin ollut. Tekisi mieli kirjoitella jotain ylitaivaallista tekstiä tänne, mutta viimeiset pari viikkoa koulussa on taas kirjoitettu ja taottu tekstiä päähän niin paljon, että mihinkään suureen järjelliseen toimintaan en tällä hetkellä jaksa keskittyä näppäimistön kautta.

Hyvää yötä kaikille,

-Jazz-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.