IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Paskasti alkoi sit tämäkin päiväKeskiviikko 02.11.2005 16:52

Heräsin keskellä yötä klo.04.27 hirveään painajaiseen. Maailmanloppuhan siinä tuli ja kaikki kaverit kuoli ja itsekin taisin siinä samalla menettää henkeni. Ydinpommi räjähti Yllästunturin takana. Nousi vain korkea pilvi ja sitten se tuli lähemmäs ja lopulta en enää ollut näkemässä mitään.. Argh! Kuoleminen ei ole kivaa edes nukkuessa. Totesin itselleni, että haluaisin tuollaisessa tapauksessa pitää rakasta kädestä kiinni ja sanoa viimeisiksi sanoikseni "Jag älskar dej". Ja sit nukahdin tutti suussa.

Ehdin jälleen tänään aamiaiselle. Oli paskoja sämpylöitä tarjolla. No puuro oli hyvää. Sitten istuin koko aamun kirjaluennolla ja nyt iltapäivällä olen käynyt kaksi kertaa ihan turhuuden vuoksi Ylöjärvellä ja tullut myöhässä Yliopiston luennoille. Sitten nämä luennot.. Ei v*ttu mitä p*skaa!!! Mä hajoon ihan just. Keskustelut ovat turhaakin turhempia esim. pohdintoja siitä, että miksi Britney Spears meni aikoinaan naimisiin ja erosi seuraavana päivänä. Mitkä olivat hänen motiivinsa ja oliko juttu suunniteltu. Ihan yksi v*tun hailee hei!! Itseäni kiinnostaisi enemmän vaikka keskustelu tädin munista, kunhan ei tarvitsisi tuollaista skeidaa kuunnella.

Olo helpottui äsken hieman. Sain nimittäin mustikkapullaa. On meinaan ihan sikahyvää. Ensi viikonloppuna pesen auton, siivoan sen, kirjoitan toisen osa haastattelua, käyn mökillä koiran kanssa, luen tenttiin, istun/seison jäähallissa, ryyppään ja bailaan.

En muuten ole enää ihastunut.. Haha. Näin se käy. Taitaa olla joku luonnevika kun ajatukset harhailee näin nopeasti. Toisaalta pidän tyypistä ja varsinkin ulkonäöstä, mutta henkilökemiat ei kyllä natsaa. Ei sitten ollenkaan. Turha tässä on alkaa puhua niistä aikaisemmista asioista, jotka ovat tähän tilanteeseen ovat johtaneet. Tuuttaa vaan aika raskaasti koko tilanne. Tuutannut jo kohta vuoden. Pitäisikö hakeutua ampumaradalle maalitauluksi vai kuinka tästä sillasta oikein nousisi..

No sitä kehtaa miettiä. Hauskaa päivänjatkoa kaikille.

Tänään on Vadelmaween-bileet. Jos joku ei jummarra, niin tarkoitetaan tietenkin Halloweeneja.

-Zäk-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.