IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Rakas päiväkirjaLauantai 05.11.2005 01:12

Hyvien otsikoiden keksiminen on näköjään tosi helppoa. No daah.. Mitä mä oon tänään saanut aikaiseksi. Tulin eilen siis Vaasaan, Sportin peliin, kotiin, nukkumaan. Tänään vein pikkuveljen kouluun. Tietää, just kuka on kaverin kouluun tuonut kun sillä ei ollu koko päivänä edes sukkia jaloissa. Kiva kävellä paljain jaloin kivilattialla. Itse oletin, että 9-vuotias kaveri ymmärtää laittaa itse sukat jalkaan tai edes sanoa, ettei löytänyt mistään niitä. Olisin varmasti voinut etsiä.

Se siitä. Klo.11.00 menin jäähallille aamujäälle, sen jälkeen katsoin miten Salamat harjoitteli eilisen 7-0-tappion jälkeen. Joukkue on kaksi yötä Vaasassa ja pelaa huomenna Hermestä vastaan Kokkolassa. Siinähän pojat treenasivat. Treeneistä siirryin lounaalle yhdessä Sportin pelaajien kanssa. Jäähallin lounasravintolan safkat ovat todella hyviä. Suosittelen. Eikä maksa kuin 6,50€ seisovasta pöydästä.

Tämän jälkeen menin tekemään toisen osan erästä haastattelua. Pitäisi saada se julkaistua sunnuntaina. Haastattelun jälkeen pressitilaisuuteen, jonka jälkeen kotiin noin klo.15.15 Loppuillan olen istunut tässä himassa ja räkinyt kattoon. Olen myös jauhanut paskaa kavereiden kanssa ja pelannut FM2006:sta. Kävin myös kaupassa.

Tänään on myös lentänyt hauskoja monopolipeli-aiheisia vitsejä. Perheen yritystoiminnan tuntevat saattavat tietää mistä on kyse =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.