IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"
Ei helvetti otsikon kappale voi olla muuten huono. Mie heräsin just ja läppäri oli vieres, niin mikäpäs siinä. Matka kohti galleriaa alkoi.

Tänään on luvassa harvinaisen kiva päivä. Toivotaan vaan, että Sport ei ota kuokkaan kentällä. Matsin jälkeen on jälkipelit O'malleysissä, sen jälkeen El Gringoon, josta pilkkuun asti Fontanassa. Ainut vaan, ettei yksin huvita lähteä, joten jostain pitäisi löytää ystävä.. Mä oon kyl täyttäny kaikki ystävänhakuilmoitukset, mut ei vaan löydy.. TE ootte nii ilkeitä!11

Ei vaan kyl meen sit yksikseni. Eilen avauduin Juakolle, että on niin h*lvetin tylsä päivä. Ja tylsää olikin. Näin outoja, etten sanoisi jopa seksuaalisuuteni kyseenalaistavia unia.

Näin myös unta, että eräs kaunis tyttö, joka on tässä ihan oikeasti joskus kommentoinut minulle kun heitin hänelle jotain juttua oli kommentoinut minulle ja en pystynyt olemaan varma, että oliko se oikeasti hän. Näössäni oli jotain vikaa, kun en kyennyt erottamaan hänen nimimerkkiään tietokoneen näytöltä. Sain kuitenkin hiiren nickin päälle, napsautin, sivu avautui ja etusivun kuvassa näkyi aivan traagisen rumat riipputissit. Katsoin mitä muita kuvia tältä henkilöltä löytyi ja tulin lopputulokseen: Hän oli äeksäläinen huora.

Kiitos BluePuntolle kommenteista. Ainakin joku jaksaa lukea näitä juttuja. Pahoittelen samalla tätä kirjoitustapaa, mutta kun ammatti on lehtitoimittaja, niin ei ole varaa alkaa säätämään. Mä en oikeasti ole näin jäykkä ihminen =)

-Zäk-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.