IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Kännisen avautuminen part.2Sunnuntai 06.11.2005 06:12

Baarista sitä on kotiuduttu. ihmeellinen ilta. Yleensä Fontanassa on aika rauhallista, mutta tänään siellä oli kyllä säpinää, todella vähän tuttuja naamoja ja poliisit pyöri siellä pariinkin kertaan.. Itse en kuulu siihen kategoriaan, että yrittäisin pokailla muijia baarista. Sellaisten juttujen kesto ei ole minun alaani.

Kiva se on kuitenkin seurata vierestä sitä menoa. En ole usein edes mitenkään hirvittävässä humalassa, mutta tänään kyllä pitää myöntää, että kilahti hattuun ja pahasti. Taitaa olla aamulla pää kipeä. Nyt väsyttää. Itse pidän baarikeikoista ihan vain siitä syystä, että saa jutella uusien ja vanhojen tuttavien kanssa ja se on hyvä paikka rakentaa/laajentaa suhdeverkostoaan. Tähään huijasin yhtä muijaa hiukan. Sanoin hänelle seurustelevani vaikka en sitä tee. Tämä ihan vain sen takia, että en oikeasti usko tällaisiin juttuihin, enkä oikeasti halua käyttää kenenkään humalatilaa edesauttamaan omaa asiaani. Se on kiva muuten huomata, että kun itse ei ole kiinnostunut, niin naiset ovat. Mikähän siinä sitten on?

Ehkä osasyy on siinä, että sitä osaa olla silloin luonnollinen oma itsensä. Mulla ei ainakaan ole ongeilmia sen suhteen. Olispa jo ens lauantai ja pääsis uudestaan fonaan. Nämä on kuitenkin Sportin pelien ohella viikon kohokohtia ja kavereiden kanssa jutteleminen on todella mahtavaa. Tänäänkin oli aivan loistavia aiheita meillä käytössä. Aamulla mulla on ihan helvetin huono olo. Tiedän sen jo nyt.

EDIT: haha. Eipä olekaan huono olo =)

-Jaska-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.