IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

En keksi otsikkoaSunnuntai 13.11.2005 06:41

Kirjoitan taas. Kännissä. En tiiä, et onko tästä tulossa oikeasti joku tapa, et joka toinen kirjoitus tänne on joku känniavautuminen. Olin siis baarissa. En siis etsi aktiivisesti mitään muijaa sieltä. En pidä sitä moraalisesti kovinkaan hienona asiana ja sieltä saatavat ihmissuhteet eivät välttämättä ole niitä kaikkein ruusuisimpia. Kuten moni tätä päiväkirjaa lukeva tietää, niin minua vituttaa. Vituttaa ja rankasti. Ehkä tähän väliin olisi pyydettävä anteeksi Danalta, Millalta, Markukselta, Krisulta ja niiltä monilta muilta, jotka eivät pitäneet päätöksestäni olla lähtemättä Pietarsaareen.

Mietin tuossa kotiin kävellessäni, että miksi en lähtenytkään sinne kuten piti. Tulin siihen lopputulokseen, että Vaasa on kotikaupunkini ja tämä on paikka jossa haluan olla päivät ja yöt. Faktahan on, että olen ihan helvetin yksinäinen välillä. Varsinkin Tampereella. Täällä sentään on paljon tuttuja ja kavereita, joiden kanssa voi jutella. Se on hieno juttu, että voi lähteä lauantai-iltana yksin baariin tietäen, että tapaa siellä varmasti jonkun hyvän kaverin. Ollessani täällä kotona, minulla on hyvä olla. Vaasalaisena on hyvä olla Vaasassa.

Mä tykkään olla tavallaan yksinäni. Silloin pystyn rauhassa käsittelemään tunteitani ja ajatuksiani. Mutta mä kaipaan vierelleni jotain ihmistä, joka pystyisi tasapainottamaan elämääni ja tuomaan siihen lisää sisältöä. Tulevaisuutta. Olis kiva joskus kävellä jonku kanssa baarista kotiin ja jutella niitä näitä elämästä. Mun kohdalla se ei näytä toteutuvan. Lieneekö se mahdoton yhtälökin, jos en sieltä yökerhosta ketään edes silleen etsi.

Mulla olis edessä pian yksi tämän talven Ylläksen reissuista. Yksin ei ole kiva lähteä, mutta ei mulla ole kyllä ketään, jota mukaankaan pyytäisin. Se on oikeastaan aika karmea tilanne. Multa tultiin tänään kysymään, että miksi mä en näytä sitä, että olen varakkaasta perheestä. Hyvä kysymys. Uuno. Jotkut epäilevät, että sanonta "raha ei tuo onnea" ei pidä paikkaansa. Voin omakohtaisella kokemuksella muuttaa tämän muotoon "raha ei tuo automaattisesti onnea". Tämän oon saanu omakohtaisesti kokea. Se siitä rahasta puhumisesta.

Mä haluaisin olla taas onnellinen.

Hyvää yötä kaikille. Aamulla ei ole krapulaa.

-zackie-

PS: terkkui HC:lle, Ollille, Villelle ja muille junteille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.