IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Räppiä ja rakkauttaKeskiviikko 26.10.2005 01:05

Tervehdys sinä boksiin eksynyt epätoivoinen ihminen. Olen jumalasi.

Ei vaiskaan. Kivan ominaisuuden on tekniikan pojat väsänny tänne. Tänään päivä oli oikeastaan aika paska. Heräsin aamulla, söin pikaisesti koulun ruokalassa puuroa. Tämän jälkeen vietin aikaa luennolla ja aiheena oli todella kiinnostava "visuaalinen viestintä". Ok. Ei aiheessa nyt mitään suurempaa vikaa ollut ja opetuskin ihan hyvää settiä, mutta itseä se ei tänään paljoa voinut kiinnostaa. Yritin kuitenkin opiskella ahkerasti.

Luennon viimeiset 15 minuuttia minun teki mieli ottaa ehdonalaista, kun luokkatoverit keskustelivat kiivaasti siitä, että onko metsällä visuaalinen ilme, jos kukaan ei ole siellä, mutta joku ihminen on joskus siellä käynyt. Osa väitti, että ei ole... Ei jeesus sanon minä.

Selvisin kuitenkin hengissä istunnolta, söin lihakeittoa ja lähdin Yliopiston ihanaiseen keskuskirjastoon Attilaan. Arvatkaa vaan oliko se auki? No eipä tietenkään. Sen jälkeen matka jatkui pankkiin ja arvatkaa oliko se auki? No eipä tietenkään. Suuren vitutuksen saattelemana ajoin autolla takaisin koululle, nyysin kaverilta pari euroa ja jatkoin matkaani takaisin Nääsvilleen. Oli nimittäin leffaillan vuoro. Ja koulu maksoi. Menin nimittäin tekemään arvosteluharjoitusta elokuvasta "Tyttö sinä olet tähti". Joku älypää, joka on tähän asti päässyt tekstiäni ja huomasi tekstissä olevan myös otsikon miettisi varmasti, että mitähän helvettiä toi nyt sitten liittyy mihinkään. No se on se mun jutun otsikko daiju! Oli muuten ihan hyvä leffa.

Loppuun terveiset rakkaalle Juakolle, joka tuossa viereisellä koneella epätoivoisesti yrittää rakentaa voittajakokoonpanoa Hattrickissa. Huomenna sitten Vantaalle?

Ja toiseen loppuun onnittelut VPS:lle noususta Veikkausliigaan. Oli muuten ihanaista olla Rovaniemellä näin etelän miehelle helvetin jäisessä pakkassäässä ja lähteä voitto mukana kotimatkalle. Ja maailman huikeimmat jatkot seuraavana yönä Fontanassa. Ensi kesänä onkin sitten taas kova paikka, kun VPS ja Jaro kohtaavat. Onneksi olen VIFK:n kannattaja =)

Huomenna K-Vantaa-Sport-matsiin BluePunton kanssa.

EDIT: Saa sit kirjottaa mullekki kaikkee Ihq-kommenttei..
EDIT2: Vantaa v*tun junttila! Anteeksi. Oli pakko sanoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.