IRC-Galleria

Casti

Casti

"Missä se KESÄ nyt on??"

Että Pia-:lla olisi jotain luettavaaSunnuntai 26.03.2006 21:13

Rakas päiväkirja.

En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan mitään todellista asiaa, vaan lähinnä käyttänyt sinua hyväksi erilaisten liirumlaarumien kirjoittamiseen. Tämä loppuu nyt. Ainakin hetkeksi.

Kuten kaikki varmasti (toivottavasti) tietävät, voitti eilen Sport TuTon Vaasassa 3800 katsojan silmien alla ja varmisti paikkansa perjantaina alkaviin Mestiksen finaaleihin. Ekalla kierroksella voitettiin Salamat voitoin 3-2 ja Salamat antoi kyllä hyvän vastuksen ja pelasi ihan kivaa kiekkoakin. TuTo puolestaan oli täysin vastaantulija ja hävisi suoraan kolmessa ottelussa.

Toissaviikolla reissasin yhteensä 2400 kilometriä autossa/bussissa. Viime viikolla lukemat olivat vaatimattomat 1800 kilometriä. Ensi viikko on sitten vähän rauhallisempi, kun ei tarvitse viikon aikana hirveästi ajella. Perjantaina Mikkeliin tai lauantaina Kajaaniin. Siinä ne sitten onkin.

Elämä kulkee silleen ihan kivasti, vaikka juuri mitään mielenkiintoista nyt ei kyllä tapahdukaan. Aamulla päätin, että nyt saa pitkä tukka jäädä ja otin omatoimisesti koneesta kiinni ja jätin tommosen parin millin sängen päähän. Hauskaa, kun playoff-parta on pidempi, kuin hiukset päässä.

Eilen olin Fonassa Yaakkon, antti-fantin ja Wingerin kanssa. Tarkoitus oli, että kiskon ensimmäistä kertaa muutamaan viikkoon päät täyteen ihan vaan juomisen ilosta. Oli semmonen kiva fiilis, rahaa ja kaikkea, mut ei oikein se juominen sitten napannutkaan. Mutta oli kyllä hyviä keskusteluja illan aikana. Erityisesti antti-fantin kanssa. Oli kivaa taas.

Odottelen kovasti, että Juakko venyisi kohta jo tänne Vaasaan, niin sitten saa taas repeillä, kun jätkä vetää maailman kovimmat tanssit Fontanan uudella puolella. Meilläkin oli syksyllä aina niin hauskaa, mutta jotenkin se hauskuus on kadonnut. Eikö meitä kiinnosta?

Tarkoitus olisi ollut, että olisin lähtenyt tänään joko moottorikelkkailemaan tai kävelylle. Moottorikelkkailu jää välistä, koska päätin, etten sillä työkelkalla aja enää metriäkään. Nopeutta liian vähän ja edellisen kerran jälkeen kaksi viikkoa selkä niin perkeleen kipeä, ettei mitään järkeä. Kiitos kun hommasitte meille Sport-touringin sijasta Rangerin.. Mä en pysty toteuttamaan enää itseäni. Rahasta kun se ei kiinni jää, niin olisivat antaneet mun hoitaa meille semmosen kelkan, että siinä olisi ollut jotain järkeäkin. Nyt se kelkka on maannut muutaman viikon pressun alla, kun ketään ei oikeasti kiinnosta ajaa sillä.

Niin. Sitten kävelylle. Meinasin sitten lähteä vähän tuonne rantaan kävelemään, kun ulkona on niin hieno ilmakin. Sitten iski laiskuus. Ei vain ole saanut kenkiä jalkaan ja takkia päälle. Kävely ilman määränpäätä on muutenkin jotenkin typerää.

Avaudutaanpa sitten tuosta Eetustakin. Mulla on tosiaan tommonen 11-vuotias labradorinnoutaja. Joka kerta kun se makaa liikkumattomana maassa, niin pitää huutaa sen nimeä ja varmistaa, että se on elossa. Tämä on ehkä koiranomistajalle sitä hirveintä aikaa. Onneksi tuo ihana koira on niin eloisa ja terhakka, että se jaksaa vielä piristää päivää. Heti kun se lakkaa heiluttamasta häntää, niin se on sitten pakko viedä lopetettavaksi. Ja mä oon nyt ehkä 8 vuotta miettinyt, että kuinka siitä sitten pääsee yli. Se on kuitenkin ollut mun elämässä mukana yli puolet elämästä ja kun lasketaan vielä se, että kolmelta ekalta vuodelta ihminen tuskin muistaa mitään, niin en montaa vuotta muista, että Eetua ei olisi ollut olemassa. Eetun tuleva poistuminen on kuitenkin tosiasia ja se, jos mikä voi ihmistä satuttaa.

Ensi kuussa pääsee pari kertaa laivallekin. Ensin mennään Laurin ja kumppaneiden kanssa tietokilpailusta voitetulle risteilylle. Sitten olisi luvassa vielä Mestis-gaalaristeily, johon tarvisin kyllä jonkun kaverinkin mukaan. Turha semmoselle reissulle on yksin lähteä. Nämä meidän hiiret olivat vaan niin nihkeitä tuon homman suhteen, että en kyl tiiä tuleeko siitä mitään.

Nyt mä teen tällekkin päivälle jotain. Käyn ärrällä ja vien Fiiulle vähän rahaa.

Onko nyt Pia- hyvä? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.