IRC-Galleria

Catrien

Catrien

Lepää rauhassa Timo <3

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistaa ja haluisin pois täältä. Tuntuu et se matka on niin lähellä mut kuitenki niin kaukana. Jos viikot menee yhtä nopeesti ku 2 viimestä niin ehkä mä kestän, mut jos aika alkaa matelee ni mun pää hajoo ennenku kone irtoo maasta ja lentää pois täältä.
Jotenki kaikki pahat asiat on kasaantunu tähän samaan kuukauteen. onneks tää on kohta ohi ja sit toivon et voin hengittää.

19 päivää, 19 pitkää ahdistavaa päivää. 12 koulupäivää. sit mä pääsen sinne vihdoinki. ajattelin mennä hakemaan sydämeni takas mut tiedän et se jää sinne vielä enemmän...

En ikinä unohda sitä kun viimeks lähettiin sinne, kone kiihdytti, suljin silmät ja kun se nous lentoon mä hymyilin ja mulla oli uskomattoman ihana olo. Silloin en ees tienny mitä odottaa. silloin ei ollu viel tietookaan siitä mitä mulle on viime matkan jälkeen tapahtunu. Nyt kun kone irtoo maasta mä varmaan itken. ilosta.

sen jälkeen ku viimeks tulin kotiin kaikki on kaatunu päälle. ei kauheesti tuu hyviä juttuja mieleen. on niitäki välillä ollu. mut enemmän mulle niitä huonoja mieleen tulee. Kesäkuu, heinäkuu ja tää on ollu niin niin rankkoja. Ehkä mun onni kääntyy tän jälkeen kun saan ladattua akut täysin ja irottautua arjesta. Toivottavasti täällä ei tapahdu mitään ikävää sillä aikaa kun olen pois.

Harmittaa jo nyt että sieltä pitää tulla kotiinkin. En mä viime keväänä odottanu et rakastun siihen paikkaan näin. mutta kun siellä kerran käy ja matka on onnistunut niin sinne jää sydän. Ne ihmiset siellä saa sen aikaan. ne jaksaa hymyillä ja olla ihania.kaikki on siellä niin erilaista kuin täällä.

19 päivää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.