IRC-Galleria

CeeHoo-

CeeHoo-

Leikin Mielelläni
Unet, Tehtäväsi on kirjoittaa hauskin tai oudoin unesi.
Sen ei tarvitse olla sinun unesi, se voi olla myös Tuttusi uni.


oon nähny tän unen aika monta kertaa, tai noh, painajainen tää varmaa on..

Oon laivassa ja sit se kaapataan. Matkustajat (suurin osa kavereita ja perhettä) viedään alempaan kerrokseen ja suljetaan sinne kahteen eri osastoon. Mä jään kuitenki vapaaks. laiva rantautuu ja sit alkaa kello tikittää ja vettä alkaa virrata sinne vankityrmiin. Mun pitää mennä tiettyjen pisteiden kautta et pääsen vapauttaa niitä, en tiiä miks, mut siinä unessa mun vaan pitää mennä ne pisteet eka läpi.
Viimenen piste on ku mun pitää alkaa kovistelemaan yhtä miestä ja saada se tunnustamaan et se tietää miten ne vangit vapautetaan. Jostain mä tiedän et sil on joku tietokone addiktio ja uhkaan heittää sen näytön veteen ja sit se tunnustaa.
Sit mä joudun sukeltaa siel vedessä ja mä saan sen toisen ruuman auki ja se kello alkaa tikittää kovempaa ja sit se loppuu. Ja mun perhe jäi sinne toisee ruumaa enkä mä uskalla mennä avaamaan sitä ku jotenki taas tiiän et ne on kuollu jo.
Sit meen sielt pihalle ja vastaan tulee Suomen lätkäjoukkue, joiden sitte pitäs pelastaa kaikki, eikä ne tajuu et on jo myöhästä ja ne vaan juttelee ja naureskelee keskenään ja mun tekis mieli hakata ne niiden mailoilla.

Oon nähny tän varmaan viis kertaa jo ja mua on jääny häiritteen tää.

Pari yötä sitte näin et Elastinen mainosti Voicella jotain ulostuslääkettä ja sit seuraavana päivänä viel uskoin et se oli totta, mut aloin miettii et hetkonen, ei niin alas sentää..Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.