IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

gimme a break! :DTorstai 10.11.2005 14:10

ei jeeesus pakko tulla kertoo mu unesta. vittu ny alkaa jo pollas vippaa.

e muista iha sata tarkkaa sitä mut homma meni kutakuinki näin:

mä oon haalareis jossai vitu isos kaupas, siel o samperisti sakkia ja jostain radiosta huudetaan mulle ja mun yhteistyökumppaneille et "nyt vittu ne putket kii! ei ne nii vaikeita oo laittaa" . sit mulla meni siinä hermot ja mä huudan että mihin vittuun näitä putkia tarvitaan. sit se radio uhkas tappaa mut josse tee hommia ja en näää sitä räbä keikkaa mikä oli sit illalla . siel oli aika kovia esiintyjiä viel !

noh sit tappelin putkien kanssa ja tein johki seinään sellase jumalattoman reiän et näin sen keikan. siinä välissä olin viel kahtonu ku ihmiset varastaa paskapaperia ja kirosin sitä et ei jumalauta eikö parempaa varastettavaa löydy?!

oli mutsi ja anttiki siel unes, ne juoksenteli siel kaupan ulkopuolella metässä ja ettivät sisäänkäyntiä sille keikalle. ainii ja sit mä tanssin jossai vaihees jollaki pöydäl siel metän keskellä. nii ja tietty haalareissa olin. sit ennen keikkaa kävin back stagel ja koitin houkutella ollia ja tarua mukaan sinne ku siel oli vaik ketä celebbei! rudy lenti rapakkoo ja jätti keikan väliin sen takia ( höh ).

mut keikka fiilikset oli menny jo muutenki ku se akka ratiosta huuti mulle et tappaa mut jos putket ei oo kohillaa.. ko e tajunnu mihi vittuu niit tarvitaa.


tylsät ihmiset puhuu unistaan, näin oon kuullu sanottavan. mu mielest mielenkiintosia juttuja aina ko joku puhuu unistaan :o

samperi. antti sit täytti eile 18. soitin sille et otan sen kyytii koulusta ni se oli perkele kutale 68 juomas jo bissee! no mikäs siinä.

huh. sunnuntaista tiistaihi pitäs olla koiranvahtina vaajakoskella. voiha se iha nastaaki olla. sauna tulilla 24/7 että TERVETULOA SAUNOMAAN ! ja omat bisset mukaa pliis.

kylhä mä jotai suunnittelin et jos sopis spike lee maratonin sille sunnuntaille ollin kans. pipsaki uhkas et haluis nähä sen. täytyyki kysellä iha.

asiata kukkaruukkuun. perkele ku harmittaa se looptroopin keikka. oliki liput loppuunmyyty. pitäs sit mennä seisoskelee enne kukonpierasua sinne ovelle :o
pakkokaiseo.

ah. tänään ois mentävä sinne yleisradion tutkimuksee! näyttävät ylen ohjelmia ja mun pitää arvostella ne. huippua. mun mielipiteellä _voi_ olla merkitystä.
not likely.

ennooo muutamana päivänä taas iha ollu näissä maailmoissa samperi.
vuntsinu päässää vaaaaaikka ja mitä. sit sitä ei joko kuuntele jotai toista ihmistä siin samal tai sit törttöilee jotenki muute :p vois skarpata aapo hei.
joo pitäs lähtee imuroimaan tästä.

biisi: Rudy & Karri-Koira - Bodausanthem (LIVE)
fiilis: aamutokkura

rakkautta teille veljet ja siskot

PS. ainii saamari mullo uus tucca! \o/ kiittäkäämme shallaa siitä o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.