IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

haaveiluaPerjantai 11.11.2005 14:35

ah. tulee kesä mieleen ko o keskisuomalaisel.
kamalan kotoisa paikka. mä haluun tänne oikeesti töihin. samperi soikoon. sit mä uskon et kaikki o hyvi jos mä täältä työpaikan saan. mut sellane maanantailapsi ku oon et bad luck venailee joka nurkal ni voi olla aika tiukkaa. jeah. yrittänyttä ei laiteta. mikä tää juttu o. mä oon kyllästyny luovuttaa. hölmöö mut saan jonku idean tai jotai ja sit mä vaan yritän ja yritän kunnes onnistun ? iha saakelin siisti juttu sillai. joku uus piirre mussa (?) tai ite e oo huomannu aikasemmin mut jossainvaihees vaan niin kävi o.o
skipataa muka syvällinen skeida (toim.huom. ei galtsu blogii kirjotettua oteta vakavasti).

tänää o perjantai jee. on muhvin synttärit. on juotava punkkua ja glögiä. on vietävä veli paariin. on yritettävä mennä lutakkoon kattoo looptrooppia.

e osaa kirjottaa nyt niin fiiliksis ko jäi toi ylemmän tekstin pohdiskelu päälle.
vähä haaveilija päivä ollu tänään. mulla on itseasiassa aika useesti päivis sellasia hetkiä et jään vaa haaveilee. siis onhan se mukavaa mut haittaa välillä asioitten tekemistä.

haha pien tunnustus. mä tykkään iha saaakelin kamalasti katella tähtiä ! oon muutamana iltana taas jääny meidä pihaan jumiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.