IRC-Galleria

ChiChicken

ChiChicken

Well I want a better place, or just a better way to fall.

Selaa blogimerkintöjä

Angstinen Taitelijapaska Matkailee Torstai 14.05.2009 13:03

Yosh, selvisimpä VAKAVAA:n vaikka aamusta se alkoi tuntua mahdottomalta. Lähijunassa meinasin ensin kaatua jonkun tytön päälle, junalipun hinta oli noussut ja eräs spurgu kyseli halveksivaan sävyyn sateenkaaripinssistäni.

Taxeillakin onnistuin vielä sähläilemään ja sillä tulo Fabiankatu 33:n eteen hävetti. Ja varsinkin suunnattomassa rakennuksessa sekoilu, jossa kukaan ei puhunut mulle mitään ja 13-salin puupenkit olivat turhan kovat takapuolelle.

Koe oli vaikea, viimeiset taulukkotsydeemit menivät aivan yli ymmärryksen (ja niistä sai vielä niitä miinuspisteitä) mutta katsotaan nyt jos säälistä pääsisi johonkin.

Kokeen jälkeen päätin sivistää itseäni Kiasmalla, mutta opiskelijakortti oli jäänyt tottakai Hanna-saman kämpille. Lähdin sitten siitä chillaileen jonnekkin päin ja minut saatiin samantien käännytettyä Amnestyn kuukausi-lahjoittajaksi. *Ihmisoikeudet o/ * Lisäksi sellainen hindukauppias jäi noin kolmannen kerran muutaman vuoden aikana juttelemaan hasiksesta ja Äänekoskesta ja ostin siltä lopulta pihistelyn jälkeen 700-sivuisen kirjan noin 80 centillä :D

Amsterdamissa näyttää tulevan sadetta parina seuraavana päivänä D: angst, toivottavasti ei nyt kuitenkaan hirveästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.