IRC-Galleria

Luminosityn ensinmäinen klubikeikka heittetty ja aika mukavasti meni kovaa tempoa lukuunottamatta. Päivä alkoi siintä, että suuntasimme auton keulan kohti Kouvolaan. Ensinmäinen ongelma oli löytää kyseinen baari. Meidän onneksemme onnistuimme yhdellä yrittämällä oikeeseen reittiin. Seuraavaksi aloitimme soittohomman "parhaimman" osuuden eli roudauksen. Onneksi roudattavaa oli tällä kertaa hyvin vähäsen soitimme aika moni lainatavaroilla. Roudauksen jälkeen esittäydyimme ihmisille ja jäimme odottamaan soundcheckiä. Voi kuinka pidän soundcheckistä. Kun Crimson sun sai itselleen mukavat soundit, niin päästettiin letkajenkkaryhmä lauteille hakemaan mieleisiä soundeja. Olin posiitivisest yllättyny miten hyvin kuulin muita jäseniä soundcheckissä, mutta keikalla perinteinen sekavan kuulonen äänen sekoitus. Kaksi asiaa jotka kuulin selvästi oli oma basari ja JP:n basso. No muuta ei tarvita.

Soundcheckin jälkee pienelle letkajenkka ryhmälle tuli nälkä, joten menimme nurkan taakse. Meidän epäonneksemme kebab-pizeriasta oli taikina loppu. joten pizzaa ei saatu, mutta onneksi Kebabbia oli. Siinä kyllä mukavan kauaan odotelimme nälkäisinä ja epätoivoisina. Ruoka saapui pikkuisen myöhässä ja kyseinen pizeria pahoitteli asiaa. Ruoka maistui erittäin hyvältä. Poistuttua menimme takaisin alas baariin backstagelle odottamaan keikan alkuun.

Backstagella aika kulu paskaa puhuessa ja osalla täysikäisillä jäsenillä kaljaa juodessa. Kyllä siinä välillä sai naureskella seinälle piirettyille taideteoksille. Luminosity taisi jättää jonkun muiston kyseiseen baariin. Odotellessa tuli yhtäkkiä tarjoilia ilmoittamaan minulle, että joudun alaikäsenä poistumaan välittömästi rakennuksesta keikan päätyttyä. Sitten hän tiedusteli nälkäisiä bändinjäseniä syömään ylös. Tietysti kun kello oli ylittäny jo sen rajatun ajan, niin minulle olisi tuotu minun oma ruokani alas, mutta nälkä oli jo tyydytetty. Vaikka osa oli syönny meni syömään ja hengaamaan ylös. Minä jäin Emmin ja EP:n kanssa alas seiniä tuijottelemaan. Pienen ajan kuluttua tuli jätkät valitellen täyttä mahaa. Mitä menivät syömää liikaa. :D

Kun lavalle nousu hetki läheni alkoi pieni jännitys painaa. Keikka meni nopeasti kovan temmon takia, mutta hauskaa oli ainakin minulla muista en tiedä, mutta kyllä se ainakin näytti, että muillakin oli hauskaa. Yleisö oli pieneksi yleisöksi erittäin mukava ja rauhallinen. Soiton jälkee rakkain asia eli roudaus ja kamojen nopea purku lavalta alkoi. Kun tämä saatiin hoidettua alkoi tavaroiden pakkaus. Itseä harmitti tosi paljon, että jouduin poistumaan rakennuksesta välittömästi, koska Crimson sunia oli kehuttu miulle niin paljon, ja ei turhasta. Mitä kerkesin nopeasti soundcheckistä kuulemaan ja sivukorvalla pakatessa. Kamat ku oli kasassa piti soittaa kyyti ja roudata kamat autoon ja sitten käydä ilmoittamassa, että olen poistumassa rakennuksesta henkilökunnalle.

Kun jouduin ulos, niin istuimme autossa noin kolme tuntia eräiden ihmisten kanssa odottaen erästä henkilöä baarista ulos. Söimme odotellessa karkkia ja puhuttii paskaa perinteisee tapaa. Välillä sai katsella miten aikuiset ihmiset hoirpeltelee kännissä ympäri katuja. Pienen odottelun jälkeen pääsimme vihdoinkin vähän lähemmäs kotia. Pysähdyimme Utissa ja jonkin ajan kuluttua tuli EP ja Nesti seuroineen Uttiin myös nauttimaan terveellisiä valmisruokia. Tovin kuluttua tulee Pokka seuroineen samaan paikkaan. On ne huoltoasemat niin ihmeellisiä paikkoja. Kun saavuimme kotia, niin minua odotti lämmin sänky.

Oli erittäin upea kokemus soittaa baarissa ja toivotaan, että tulee lisää keikkoja ja etenkin silloin, kun täysikäisyys alkaisi olla hyvin lähellä. Tällaista tällä kertaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.