IRC-Galleria

Cowgirls

Cowgirls

Stalingrad Cowgirls

click clack cluck !Maanantai 15.10.2007 15:41

Tervehdys taas!

Edellisenä lauantaina (päivämäärää en tiiä enkä jaksa alkaa tarkistaa) oli siis settiä Tavastialla! Illan aloitti Slap Betty! Kemposta, kakkoseen heitti Anal Thunder ja me sitten lopeteltiin se ilta.
Ennen keikkaa kilisteltiin vähän levyjulkkareiden kunniaksi, sillä Sime-setä ja Mia toivat kahvia ja pullaa (= valokkitorttua, eli hillakakkua ja skumppaa ja Moskua). Siellähän me kilistelimme, ketä meitä nyt oli. Paikalle saapui juhlistamaan levyä myös Apulannan ystävyksiä, jotain hulvattomia tekniikan jannuja ja sitten myös Sipe ja Kauko-setä.
Jos jaksamma, pistämmä vaikka videoblogiin tästäkin jonkulaista säätöä. Jotain matskua ilmeisesti on!

Keikka oli ja meni. Pirun hauskaa oli nähdä vanhoja naamoja siinä lavan edessä. Ihmettelen, kui ne jaksaa kulkea mukana! :) Mut mieltä lämmittää, tottakai. Ja myös se, että uusia ihmisiä näkee diggailemassa ja tanssimassa, se on kivaa, kiitti ja anteeks! Setin lopuks vedettiin Tehareiden Huijaus (ihan pirun nopealla tempolla, kiitti Riina taas....). Jos joku tietää biisin, siinon vähän sitä huijauksen makua! Ajateltiin nakata se siihen vähän niinku hyväntahtosena vittuiluna, eihän meillä lopulta mitään pahaa ketään kohtaan oo. Manakeerit ja Juonit ja levy-yhtiöt ihan iisisti siellä, ei me kettään vihata. :D

Niskat on jotenkin niin jumissa koko bändillä, et melkein pitäis varata porukalla hieroja-ajat. Eikä tässä oo oikein ees moshattu tai muuten heiluteltu tai jännitetty päätä/niskoja!

Riina lähti eilen aamulla Ouluun junalla ja me jäätiin Hennan kanssa Helsingin puolelle nautiskelemaan syyslomasta. Ajateltiin pitää vapaapäiviä oikein kunnolla, syödä ja shoppailla ja löllöillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.