IRC-Galleria

Daiya

Daiya

Melkein Näkymätön Elina

asiat tärkeysjärjestykseen? Tiistai 12.02.2008 12:49

Uusi sarjaohjelma oli nyt sitten tullut... Ja just mun tuurilla ainoa pitkä yönyli-reissu on just sillon kun mun pitää olla jo Wienissä =/ aivan epäreilua. Noi reissut on parhaita ja olis yks kokonaan uusi porukka vastassa sekä toinen, jota vastaan ei tällä kaudella ole edes pelattu. Hitto että ottaa päästä... Pitikin kaks peliä jäädä vielä tuohon viikonlopulle.... Tää on niin tätä. Oon siis taas sitten ulkopuolella porukasta eikä se oo koskaan kivaa. Puhumattakaan siitä, että kaks peliä vähemmän saa olla jäällä ja se on ihan hirveätä odottaa vaan tuloksia kun ei ite voi tehä mitään!

Suoraan sanottuna, jos nyt pitäisi päättää, niin mä voisin ihan hyvin jättää tuon moot-ressaamisen tähän paikkaan ja jättää koko reissun eikä edes epäilyttäis. Jos siihen olis mahdollisuus. Mutta ei varmaan tässä vaiheessa oo sillekään porukalle reilua heittää leikkiä kesken, kun sen varaan on laskettu että kaikki joukkueen jäsenet pääsee lähteen. En tykkää sitten ollenkaan tällasesta... en todellakaan. Miksi, miksi, miksi lähdin tuohon mukaan ollenkaan. Miksi olin niin typerä. Ehkä yks eniten kaduttavista päätöksistä pitkään aikaan. Mä en halua lähteä.

Mä en tykkää mun elämäntilanteesta tällä hetkellä juuri missään suhteessa.
Mua harmittaa ja ottaa oikeasti päästä ihan urakalla. Eikä asiaa auta se että taaskaan en oo ehtiny juuri nukkua ja pitkä päivä taas tänäänkin edessä.

Mun elämä. milloin siitä tuli näin hirveä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.