IRC-Galleria

Danya||

Danya||

★★★★★

Jämsä. (löytyy netistä)Tiistai 20.11.2007 14:22

Yleistä:

Jämsä on kahden huopakengästehtaan Lähde? väliin puristunut kylä, jossa on asukkaita noin 16 067. Asukkaista suurin osa on venäläisiä, jotka tulevat Jämsään ostamaan mainiota selluliittia jota löytyy lähes jokaisesta keskustan kaupasta. Jämsän rajanaapurina toimiva Himos on Sumatran niemimaan neljänneksi tunnetuin aaltopahvivalmistaja eikä näillä kahdella kylällä ole minkäänlaista yhteistyötä.

tarkemmin:

Jämsän keskustaa ympäröi kolmisen metriä korkea pensasaita jonka läpi kiireiset työmatkalaiset joutuvat päivittäin puskemaan. Työmatkalaiset ovat lähinnä ilkeitä noitia sillä keskustasta vuokrataan liikehuoneistoja vain kaikista vihaisimmille olennoille. Pinta-alaltaan keskustaa lukuun ottamatta Jämsä on noin 45203 neliöjalan suuruinen suo-vetelä -yhdistelmä. Kasvustoa on kainaloissa ja pensasaidan lisäksi aivan raja-alueilta löytyy kiviä.

Jämsän läpi menee myös joki. Jämsänjoki. Jämsänjoki on likainen ja pieni puro jossa ei ole kalaa. Muutama kuukausi sitten jämsänjokeen valui ulostetta, kun noidat hajoittivat puhdasveden liattamon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.