IRC-Galleria

DarthMauno

DarthMauno

paiskii töitä

Terveisiä EgmontiltaKeskiviikko 21.11.2007 21:26

Käväisin viime perjantaina Kyuun kanssa vieraisilla Egmont Kustannuksessa pienen YYA-palaverin merkeissä. Paikasta ei kyllä pystynyt mitenkään erehtymään - heti ulko-ovesta sisään astuessa tuli vastaan sen verran kookas Mustanaamion naamavärkki. Sarjakuva-aiheinen linja sisustuksessa jatkui laajemminkin varsinaisten toimitilojen puolelle päästyä (aina saniteettitiloja myöten). Fantomin ohessa näkyi mm. seinänkokoista Lucky Lukea sekä Karvista ja bongasinpa myös ovenpidikkeenä toimineen Batman-nuken.

Mutta kyllähän tuolla muutakin tuli tehtyä kuin vain ihailtua interiöörisuunnittelijan mainiota makua. Juttua riitti etenkin Egmontin tulossa olevista mangajulkaisuista. Vaikka nimiä ei tässä voikaan sattuneesta syystä mainita, on heillä kiikareissaan lukuisia mielenkiintoisia nimikkeitä - ja varsin moneen makuun. Luulenpa, että useampikin leuka loksahtaa melkoisen äänekkäästi, jos vain osakin kaikista Egmontin mangaväen kunnianhimoisista suunnitelmista toteutuu.

Enempiä ei ehdi nyt kuitenkaan kirjoittelemaan, sillä Japan Popin kolmosnumero on menossa painoon vajaan viikon päästä ja sitä ennen on vielä edessä monenlaista tekemistä ja ihan riittävästi pitkiä öitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.