IRC-Galleria

Armeija juttuja!Sunnuntai 31.08.2008 11:29

Eli nyt on sitten se peruskausi ohi intissä. Nyt ollaan viettämässä hyvin ansaittua vala lomaa. Huomenna taas takaisin kurkkusalaattiin ja normi arkeen. Tiistaina alkaa sitten AUK (niille ketkä ei tiedä mikä se on, Aliupseerikoulu). Eli Mikosta tulee ainakin Alikersantti. Tavoitteena olisi kuitenkin päästä aina RUK:iin (jälleen niille ketkä eivät tiedä, Reserviupseerikoulu) asti. Sieltä minusta sitten tulisi Upseerikokelas ja kun intistä pääsisin niin minut ehkä voitaisiin ylentää Vänrikiksi.

Mutta sitten enemmän omiin tuntemuksiin ja mielentiloihin.

Eli minä olen oikeasti alkanut pitämään elämästäni Suomen Armeijassa. Olen huomannut että se vaatii vain oikean asennoitumisen asioihin ja hommien tekemistä vaikka ei ehkä ihan kauheasti huvittaisi. Pitää vaan osata pitää pää kylmänä ja rentoutua vaikka vituttaisi ihan suunnattomasti. Suurin osa jutuista kuitenkin on ihan mukavia juttuja. Ja minua jopa vituttaa kun en ole päässyt kaikkiin juttuihin osallistumaan kun selkäni on reistaillut. Mutta nyt se on kunnossa ja kaikki on hyvin. Vähän sängystä nouseminen tekee kipeää mutta siitä pääsee yli hammasta puremalla.
Mutta en edes minä voi väittää että se intti olisi pelkkää ruusuilla tanssimista. Kyllä välillä raivostuttaa ihan perusteellisesti. Mutta silloin pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja olla hetki hiljaa ja rauhoittua.

Ja sitten jos meidän päivä ohjelma tai se mitä ollaan tehty intissä kiinnostaa. Niin kannattaa vaan tulla kysymään. En jaksa nyt tähän sitä kirjoittaa koska en jaksa. Tullut tehtyä aika paljon viimeisen 2 kuukauden aikana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.