IRC-Galleria


Jos nyt lähetään vaikka siitä et selkä on ollu ihan jumissa viimeset 1½ vuotta ja ollu koko ajan kauheita kramppeja. Olin oikeesti niin onnellinen ku nyt syksyl oli vaan sellanen perusjumitus.

Mut niinpä niin.. Eilen oli koulus jotain vitun joogaa. Tuntu alaseläs oikeesti ihan siltä et joku olis potkinu jollain lekalla! <3

Tänään kävelin sitten koulun portaita alas ja ihmettelin hieman kun sattui törkeästi selkään joka askeleella. No menipä sitten 15 minuuttia ja en pystyny enää seisomaan tai edes istumaan ilman että särki selkään niin jumalattomasti. Buranaa meni vähän päälle 800 mg ja silti teki mieli vaan huutaa koko matskun tunti ku ei pystyny istumaan ja koko ajan vaan sattu.
:<

Teki oikeesti vaan mieli itkee ja hyppää ikkunast ulos tai jotain <3

Nyt on sitte selkä taas ihan umpikrampissa. Lihakset on niin kovat ja jumissa et mun selkään vois vaikka ajaa autolla päin ilman et se joustais ollenkaan! Aika ihanaa. Koko selkä on täys sellasii kivikovii möykkyjä, jotka on siis oikeesti mun lihaksii mut ne on vaan nii tukos et tulee ulos selästä. <33 Niit pitäis jonkun vähän hieroo auki... Vittu et mä vihaan joogaa! Ei ollu meinaan eka kerta ku sen takii alkaa selkä kramppaa.



Laskeskelin muuten et oon täs 4 päivän aikana vetäny yli 2400 mg särkylääkkeitä :o
Vähänkö mun maksa menee oikeesti paskaks!! :<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.