IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina

Viikonloppua HYVÄN kirjan seurassa :DKeskiviikko 11.03.2009 13:10

Heippa taas!
Nyt ollaan viikon puolivälissä, ja ei oo enää viikkoakaan siihen,että meillä on eka esitys. Iik. No onneksi mul ei oo kun yksi semmonen rooli missä on tekstiä,ja senkin voi improta jos tulee blakc out.

Tosi viime viikonlopustahan mun piti kirjoittaa,mutta ajatukseni lentää.. Mutta sehän ei ole mitään uutta.
Siis viime torstaina aloitin lukemaan Houkutusta,kun vihdoin ja viimein sain sen kirjastosta. Ja sitten Maanantai iltana puolen yhdesntoista aikaan sain lopettettua,kun en malttanut jättää sitä kesken. Se on se kirja todella hyvä yksi parhaista minkä olen lukenut, ja nyt vaan saalistamaan sitä Uutta Kuuta. Kävin kyllä ostamaasa Houkutuksen omaksikin, ja olen maksanut yhteensä siitä kirjasta kympin ja se ei ole minun mielestäni paha hinta kirjalle,koska yleensä kirjat on tosi kalliita.
Sisareni selitti,että se Uusi kuu on toisaalta ihan hyvä,mutta toisaalta aika huono. Kamalaa,jos ei sitten olekkaan niin hyvä :(
Se elokuva on tehty aika hyvin,mutta siinä menee asiat ihan ristiin ja muutama sellainen kohta mikä oli kirjassa olis kyl saanut olla siin elokuvassakin.

Sununtaina piti mennä yhden pienen rippijuhliin,mutta menin ja unohdin koko juhlat kun olin niin kirjan kimpussa,olisin kyllä halunnut mennä,mutta minkäs lukutoukka tavoileen voi.

Lauantaina oli sitten mun pikkusten konfirmaatio. Siis niiden pienten ketkä oli riparilla hiihtolomalla. Konfirmaatio on kaunis juhla,ja ikimuistettava (varsinkin minun omani :D) Läsnä olijat saattavat muistaa että minuh konffikseni ei ollut ihan normaali...Mutta ei omista kokomuksista enempää,kiitos vielä kerran noille varsin mukaville 94:sille,vaikka osa meneekin sanomaan että 94:set on aivan kamalia,mutta eivät ainankaan nämä keheen minä tutustuin. Kiitos,siitä,että teitte ensimmäisestä riparistani ikimuistettavan.

Saatan päästä ensikesänä Sauna open eariin( nyt en lupaa et kirjotin oikein...) Katsomaan Nightwishiä, se olis aivan mahtavaa jos pääsis. Ja Nightwishistä vielä haluisin sen uuden levyn vaikka se onkin live-levy,mutta ne on pikku vikoja, ja onneksi Etelä-saimaa kirjoitti Holopaisesta levyn julkaisun jälkeen,saimpas taas yhden lehtileikkeen kokoelmiini,niitä onkin aikasen paljon.
Mutta nyt täytyisi palata takaisin Sinuhe Egyptiläisen pariin... Ja olen muuten perjantaina menossa piikille,saan ne rokotteet mitkä tarvitsen sinne matkalle.

Mutta hyvää viikonjatkoa ja tulevaa viikonloppua :) Kirjoitellaan ja lisäillään kuvia,kun kerkeillään,kun tuo koulu painaa sen verran päälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.