IRC-Galleria

Diaage

Diaage

is that dancer in the dark

ArrMaanantai 03.12.2007 15:55

Sormet on umpijäässä ja niin on näköjään tää konekin. Ei oikeastaan mitään asiaakaan...mut tuntuvaan siltä, että pitää kirjottaa tänne jotain.

Traconin cossipuku on edennyt hitusen, kankaat on viimein ostettuna. Eli eikö minulla periaatteessa ole jo se puku, kun materiaali on olemassa? Enää puuttuu vain sen kokoaminen oikeaan muotoon. :p Saisinpa vain nuo muutkin hoputettua pikkuhiljaa aloittamaan, aika loppuu muuten kesken. Nyt on vielä kolme kuukautta, sitten kolme viikkoa ja sitten kolme päivää. Niin siinä kuitenkin käy, että viimeisenä yönä ommellaan kuin tuskassa. ...Kirjotukset ei vois olla yhtään enempää tiellä, ja minulla ainakin on tarkoituksena lukea niihin joulun jälkeen, joten tässä ennen joulua ja jonkin aikaa joululomasta voi omistaa ompelun tuskalle. Suurin osa tammikuuta ja helmikuu eivät todellakaan riitä. Teen silti kaikkeni saadakseni sen valmiiksi! Saa nähdä onko se tarpeeksi.

Animeconin ryhmäcossikin tulee olemaan kirjoitusten ja pääsykokeiden takia ahtaalla, mutta sen nyt on vähän pakko valmistua (ja onnistuakin hyvin), koska... SE NYT VAAN ON ELÄMÄN TARKOITUS!

Tralalaa,
~Freya

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.