IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

tetrispalojaSunnuntai 13.12.2009 14:04

Näin unta kaikesta tosi kummasta, mm. hurjasta Mario-pelistä jossa pääsin ekstratasolle painajaismaailmaan, ja kun läpäisin sen, ihan pelin lopussa tuli ruutuun teksti, että selvitäkseni hengissä taisin vahingossa repiä Paratiisin rikki, ja kuvassa oleva Paratiisilandia muuttui painajaismaailman kaltaiseksi. :----D Ja peli ois jatkunut...

Mut joo. Nyt voisin piirtää taas. Mulla oli eilen illalla niin paljon ideoita piirroksiin etten osannut toteuttaa oikein yhtään niistä, ja nyt ei oo yhtään ideaa jäljellä. Mihin hittoon ne katos, ne vaan hävis savuna ilmaan sinä aikana ku eilen piirsin ja väritin tota yhtä kuvaa.

[x] 1
[x] 2
[x] 3
[/] 4
[/] 5
[/] 6
[/] 7
[ ] 8
[ ] 9
[ ] 10
[ ] 11
[ ] 12

Aijoo ja mä katoin eilen Azumanga Daiohta ja aaa se on niin hyvä etten kestä. xux Luin sen manganki tossa aiemmin syksyllä... Siis, oon kyl aina jossain määrin parittanu Sakakia ja Kaorinia (kamoon, Kaorin ihastus nyt on canonia :D), mut nyt oon ihan ASDASDASD SAKAKIxKAORIN @u@ ja sit jo oikeestaan syksyllä löysin uudenki parituksen josta tykkään jotenki tosi kovaa: Yomi x Tomo.

Harmi ettei kukaan halua roolipelata niitä mun kanssa. *o*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.