IRC-Galleria

Divinesia

Divinesia

but he`s always everywhere

*reps* (by bender) Lovers guideLauantai 03.01.2009 14:40

Kaikki aloitetaan siitä, että ostat joko Toyota Corollan, tai jonkun random BMW:n. Kokemusten mukaan BMW kaataa naisia paremmin, onhan se takavetoinen ja polttaa gumsaa paremmin, ja tietäkää, että kaikki on suhteellista: mitä enemmän kumeja palaa asfaltilla, sitä enemmän niitä palaa sängyssä; autosi takapenkillä; pöydän alla tai missä sitten hässitkin.

Ja koska kumeja menee niin paljon, tarvitset paljon lisää naistenkaatamiseen: halvimmilla pääset kun käyt romukauppiaalla toi jollakin korjaamolla tonkimassa roskiksia ja kontteja. Auton alle suosittelen ostaa kumit merkkiliikkeestä, kuten Euromasterilta. Ja jos poltat ennemmin kytkintä kuin kumia, learn the game noob. Muista myös lähteä valoista kuin kiimainen hirvi makuulta sekä muista, että näin sinä omistat tulevaisuudessa lähes puoli Eurooppaa.

Jos et jo tässä vaiheessa tajunnut, laita karvanopat roikkumaan taustapeiliin - unohtamatta mansikkawunderbaumia. Karvanoppien täytyy matsata auton värikoodiin, tai ei heru. Tämän voi myös ehkäistä hakemalla Rainbow siideriä Siwasta, mutta ne eivät mahtu takakonttiin pakollisen Subwooferin takia JA kaikille taukeille taas tiedoksi, että kaikki on suhteellista: 8" -> A-kuppi, 10" -> B-kuppi, 12" -> C-kuppi jne. Joten kannattaa varautua reissuun Autostudioon, sillä kuitilla saat mitä haluat (1000e lasku takakontin täytöstä Autostudiossa vie teinin varmasti sänkyyn, usko pois).

Honkkarikuitilla et saa muuta kun laihuliinin lukiohomppelin. Muista myös itse auton mölinä, jos sinulla köyhällä lukiolaisella ei ole varaa 3"rosteriputkeen, OTA HYVÄ MIES rälläkkä käteen ja änkät vittuun sieltä auton alta. Mitä kovemmat popit ja mitä enemmän ääntä auto pitää sen parempi. Silloin sinun ei tarvitse hurmata ketään puhumalla, koska kukaan ei kuule sinua: sen kuin hymyilet ja polkaset kaasulle; ostat siideriä --> GG. Kannattaa myös muistaa että mitä enemmän alkomahoolia, sitä paremmat tsäänssit. 2 euron hakis on pakollinen pyytää, koska silloin se teini, mille hait siideriä, wonkaa sinua. Koska hänellä on antaa vain 1.70euroa, aina vain paranee tsäänssit. Jos näillä ohjeilla ei jo heru, hyvä mies, vedä käteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.