IRC-Galleria

Uuden vuoden päivittelyä..Lauantai 03.01.2009 00:48

Noniin taas on tämäkin vuosittainen traditio koettu, tälläkertaa uusissa maisemissa Raumalla.
Sitä ennen tuli kuitenkin käytyä vaihteeksi myös tuolla ruotsinkin puolella ja reissu oli jälleen kerran aivan ykkönen, kuvia tulossa varmaankin lähiaikoina kunhan jaksan lisäillä. Satamaan päästyä lähdin taksilla suoraan linja-auto asemalle josta myöhemmin kohti Raumaa. Ketutti kun en löytänyt pienintäkään pubia Turun aseman lähettyviltä kunnes hokasin että laivakaljoja on vielä reppu täynnä. Olisihan silti mielummin litkinyt lämpimässä pari huurteista kuin aseman pysäkillä, mutta joku kiva mummeli piti onneksi hetken seuraa.. Mitä lie olen taas jutellut. Bussimatkalla otin pienet nokoset mitkä piristivät mukavasti.

Raumalla olikin sitten pippalot jo hyvässä vauhdissa ja itselläkin ihan mukava olo.. Heti tarjottiin kermaperunoita ja samppakaljaa (vaimitäsenytoli), joten ei ollut valittamista. :)
Tästä siirryimme toiseen paikkaan mikä olikin sitten tupaten täynnä populaa ja poppi raikasi.
Raketit katsoimme pihalla ja skumppaa nautittiin. Joku mehmetti kovasti yritti pelästyttää ampumalla raketteja mihin sattuu. Ensimmäinen jysähti maassa ja toinen kimpoili puun kautta ties minne, kolmaskin paukku oli kyllä tarkoitus ampua mutta mahtoiko joku viedä kaverin tulivehkeet ettei lisävahinkoja sattuisi. Ainakin jäi sen raketin suunta näkemättä. :D

Yön vietimmekin baareissa ja vesilinjallekin tuli lipsuttua jossain vaiheessa.
Kaikenkaikkeaan onnistunut reissu!

Hyvää uutta vuotta kaikille muillekin hieman myöhässä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.