IRC-Galleria

Pyörän TarinaTiistai 02.06.2009 03:20

Tässä teille pieni tarina pyöräni seikkailusta :)

Olipa kerran Roosa. Pääsiäisenä 2009 Hän päätti läheä Sinin, Jasun Ynnä Muiden Kavereiden kanssa Pappilan laavulle Juomaan. Ilta meni mukavasti siinä siihen asti kunnes Roosa oli juonut hänen Valkoviini pullonsa tyhjäksi ja alkoin oksentaa. Siitä lähti mukava putki ja loppu ilta meni oksentaessa.
Sitten Roosa meni kotiin ja hänen onnekseen hänen vanhempansa eivät olleet kotona. Roosa meni nukkumaan.
Aamulla Roosa heräsi ja hänellä oli aivan Kaamee Krapula. Sitten hän alkoi muistelemaan mitä eilen illalla tapahtui ja muisti että oli mennyt laavulle pyörällä. 'Missä pyörä on' Roosa mietti ja muisti että oli päässyt pikku Santerin äidin kyydillä kotiin ja pyörä jäi laavulle. No mikäs siinä, Roosa lähtee hakemaan pyöräänsä. Kun Roosa pääsee paikalle pyörää ei näy missään, Ja Roosa toteaa että hän siirtyi pyörällä paikasta A paikkaan B ja pyörä siirtyi itsestään paikasta B paikkaan C.
Kotona Roosa kertoo tästä vanhemmilleen ja he suuttuvat Roosalle. Tämän seurauksena Roosa kirjoittaa MSN Messengeriin, IRC-Galleriaan ja Facebookiin katoamis ilmoituksen. Sitten Sini soittaa Roosalle ja ilmoittaa että hänen pyöräänsä ei ole varastettu vaan että Moona vei sen Millan luo Ettei sitä nimenomaan varasteta. Tästä Roosa helpottuu ja kertoo iloisesti vanhemmilleen jotka ilahtuvat myös.
Koulussa Maanantaina Roosa kysyy Millalta että toiko tämä hänen pyöränsä ja Milla kertoi unohtaneensa. He sopivat että Roosa kävisi hakemassa sen joku päivä Millan tyköä. No.. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut koska Roosa ei ikinä muistanut eikä hän lisäksi tiennyt että missä Milla asui.
Viime viikolla kun Roosa ja hänen luokkansa 9 J harjoittelivat musiikin päättötyötä, Moona tulee kertomaan että Roosan pyörä onkin Moonalla nyt, koska kun Moona oli vienyt pyörän Millalle hän oli sanonut että pyörä on Moonan veljen ja Millan vanhemmat olivat alkaneet ihmettelemään että miksi Moona aina käy täällä eikä ota tuota pyöräänsä mukaan.
Tänään kun Roosan äiti haki Roosan, Katriinan ja Fannin Kemistä elokuvista Roosa sanoo äitilleen että Käydään katsomassa olisikö Moona tuonut Hänen pyöränsä Kulmakioskille niinkuin aiemmin olimme puhuneet. Noh.. Pyörä ei ollut siellä ja Roosan äiti alkoi raivoamaan Roosalle ja käski etsimään Moonan numeron että saisin pyörän takaisin. Täten Roosa kysyy Siniltä onko hänellä Moonan numeroa, mutta ei ole. Sitten hän kysyy Siniltä olisiko hänellä Millan numeroa ja sehän Siniltä löytyy. Sitten Roosa kysyy Millalta että onko hänellä Moonan numeroa ja häneltähän se löytyy. Roosa sopii Moonan kanssa että hän hakee pyöränsä takaisin.
Roosa Kävelee Kulma Kioskille ja Moona tuo pyörän Roosalle. Siinä he polttavat tupakin ja Roosa lähtee kotiinsa. Sitten Roosa hoksaa että Hänen pyöränsä on ollu melkein teillä tuntemattomilla lähes neljä kuukautta.
Sen jälkeen Roosa alkaa kirjoittamaan Pyöränsä Tarinan.

Loppu.

-Roosa


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.