IRC-Galleria

DrawMe

DrawMe

Disney gave me unrealistic expectations about love.

Selaa blogimerkintöjä

UnIkLuPi!!1Tiistai 16.05.2006 01:24

<DrawMe> "voi nyyh, olen unikluPin jussi ja viiltelen itseäni lusikalla ja teen sokerilla kuorutettuja veripisara biisejä"

<MiraHorror> siis voi ihkuu. ehkä mäki meen katolle istumaan ja laulamaan kuinka elämä on niin perseestä. viillän viivottimella ranteeni auki ja pukeudun mustaan koko loppu elämäkseni. voi kyynel.

<MiraHorror> kun kaikki vain mitä mä sulle annoin, jäikin sulle. mitä vittuu mä nyt teen. OU MAI GAAD.

<DrawMe> niin ja mulla on niin kylmä ja huomenna oon kuitenki taas surullinen koska en saanutkaan hukutettua itteäni ko vedin liikaa henkeä ennenko upotin itseni kylpyammeeseen ;<< nyyhkis. viiiiilss.

<MiraHorror> ehkä mäki sitt vain hyppään piikkilankaan. koitan hukuttaa itteni lampeen joka on täynnä iilimatoja. sitten vain tunnen kuinka tulee kylmä kun et ole paikalla ja itken verta. voi ei. juustohöylä.

<DrawMe> voi olla ja sit multaki puuttuu rakkautta ja on vain valheita ja pieni sydän täynä lasinsirpaleita ja mun kasvoilla on huomenna surullinen ilme ja mulla on KYLMÄÄÄÄÄÄÄÄHHH!!!1 kun et istu mun vierelläniiiihhh. VIIILLSSS.

<MiraHorror> SIVALLLUUUUUUSSS. sydämeen sattuu ne pienet sirpaleet. voi ei. ehkä en kestä. ehkä vain vaivun syvälle angstiini. menen katolle ensin ja laulan sulle hiljaa laulun ja sitten hyppään alas. ja ennen sitä kyllä vielä viillä pari kertaa, että varmasti

<MiraHorror> sattuuu.....

<MiraHorror> sitten pukeudun taas kerran mustaan ja kellun itsesäälissäni.

<DrawMe> ja olen niin g00tti että syön vain mustia karkkeja ja nukun pää alaspäin koska jUssi tippuu pää alaspäin kylmään veteen ja yrittää tappaa itseään hengittämällä veden alla yksin KYLMÄÄÄSSSÄÄÄ.!!! pimeässä luolassa yksin hän viiltelee. oi jussi oi juss

<MiraHorror> mutta menen nyt suihkuun ja itken siellä. ei kukaan näe kyyneleitäni. hyvästi julma maailma. syön saippuuaaaa!

<MiraHorror> oi jussi ja sinun veriset ranteesi. palvon niitä. haluan runkata käsiesi päälle. prkl. ehkä en jaksaisi elää ilman jussin ihania lyriikoita ja elämän halua tappavia ballaadeja. <3 <3 <3

<DrawMe> hirtän itseni hammaslankaan!! hyvästi oi rakkaani. sukellan piikkilankaan <3333333333333333.

<MiraHorror> tukehdutan itseni vessanpönttöön!!! hyvästi julma maailma! <3 <3 <3 <3<3 <3<3<3<3

<DrawMe> oi hyvästi oi ihana sielunsiskoni. oi jussi, vedetään yhdessä ranteet auki pinneillä ja hakaneuloilla ja ollaan niin rokkk että pää hajoo ja vajotaan yhdessä toistemme vereen <33.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.