IRC-Galleria

Gambling is a BAD thing...Tiistai 22.01.2008 02:47

Matkaan sitten viimein kuitenkin päästiin ja riemumielellä lehdettiin. Lauantai vai oliko se sunnuntai päivä mutta kuitenkin, suuntana Lounas, ensimmäinen kohde karu Helsingin ghetto keskusta ja siellä porvareiden suurin ajanviete keskus CASINO ROYALE ja mahdollinen matkan alkupääoman nosto paikka, mutta toisin kävi, ei ollutkaan cash game pokeria vaan vanhan kunnon viiskypää kymmenelle pellelle turnaus pokeria, missä porukat katsovat millä sattuu ja tätä rataa itse en onneksi hävinnyt mitään KOSKA löysin ehkä yhden tyhmimmistä (tai no ne hedelmä ja joulupukki yksikätiset oli ehkä kymmenen kertaa paskempia) pelistä, vanhuuden päivieni kutsumuksen, HEPPAPELIN, aijai, selosen mainostauoista tutun pelin missä pienet kilpahepat juoksee rataa ympäri ja pitää arvata kuka voittaa ja isoja kertoimia kaikkein epätodennäköisimmille.

Sitä sitten tuli pelattua kuus tuntii tai pääle jolloin kimmo tietty käy hiukan kolhasemassa egoaan häviämällä cash omahaissa. Mutta itse olin onneni kukkuloilla ja voittoa tuli ja taas meni mutta sain korvattua pokeri häviöni kuitenkin. Eniten vitutti ehkä se että en yhen kerran huomannu yhtä 1000 kertoimilla olevaa parivaljakkoa ja totta vitussa se sattuu voittamaan juuri sillä kertaa että Bai bai 200 euroo mut ei se mitään ehkä vielä joskus...

Mutta viemein sieltä sitten päädyttiin pienten kommellusten kuten Miten Vitussa saadaan auto parkkihallista vittuun ku pitäs lähtee jonottamaan lautalle pääsyyn vaikka kiirehän ei ollut vielä reippaat 8 tunti oli aikaa tapettavanaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.