IRC-Galleria

Tän aamun ilo oli, että nesteeltä saa vihdoin muumilimua :D <3 Nyt on sitten moni aamu pelastettu ;)

Ja sitten katselin netistä iltapäivälehtiä, niin enkös mä ala vetistelemään. Siis wtf?!? Ymmärtäisin jos jotenkin olisi surullinen, alakuloinen tms, mutta ei ku minä itken. Onneks se juttu mitä luin liittyi sentään kuolemaan, etten millekään Paavo Lipposesta tehdään taulu alkanu märkii xD (sit ois jo varmaan syytä hakeutuu kiireesti hoitoon).

Luulis että syksyn tullen vasikat olisi hieman nautaantunu, mutta kun EI! Kaikille vasikoille tiedoksi, että vielä ei ole viikonloppu suunnitelmia, mutta täällä kyllä varmasti normista poikkeavista tulen mainitsemaan.

Mitä "ihmiset" (l. vasikat) kostuu siitä että mun menemisistä tiedotetaan?!? Mä osaan kyllä itsekin kertoa omaan elämääni liittyvät asiat, jos nyt katson että ne jotenkin oleellisesti vaikuttaa johonkin...

Koittakaa vaik ottaa asenteeksenne" se on turhaa sillä mä en tiedä mistään mitään". Pakko se nyt on vieläkin mainostaa.... Menkää vasikat ja etsikää Leijonan biisi; pidä huoli sun omist asioistas ja kuunnelkaa se ihan sillee ajatuksella (vai onko se just se välähdyksen puute joka ajaa vasikoimaan?!?). Sit kun se on kuunneltu ja sisäistetty niin onkin aika hommata OMA ELÄMÄ! Se voi tietty olla alkuun vähän vaikeeta. Mutta elämä on huomattavasti helpompaa kun elää omaa elämää, eikä yritä hämmentää toisten elämää ja selostaa millon mitäkin ;D Jokainen saakoon elää oman elämänsä rauhassa! Ja kertokoon elämästään ihmisille ketkä kokee elämässään tärkeiksi ja luottamuksen ansainneiksi.

Amen, Blessed Be etc!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.