IRC-Galleria

Happy Smiles - First reactionsTiistai 21.10.2008 19:06

01. Intro - Tää kuulostaa melkosen laimeelta Happy Smilesin introlta, eikä tää kerro albumista paljookaan. Aika yksinkertasta saman kertausta kokoajan. (5½)

02. Belyi Plaschik - Mä kuulin tän biisin jo vuos sitte ja tää ei oikeen iskeny silloin. Pikku hiljaa täst biisist on kuitenki tullu parempi ja parempi ja nyt täst ei voi ku tykätä! Julian ääni on aivan ihanaa<3 Kertosäe on tarttuva ja täs on tositositosi syvälliset sanat (: Ainoo huono täs on, et toi loppu on vähän turhan pitkä. (9½)

03. You And I - Eka englanninkielinen kappale tällä levyllä, oon kuunnellu tätä biisii kohta vuoden ja oon alusta asti tykänny. Tää on kyl aika "helppo hitti", ku tää noudattaa samaa kaavaa, ku All The Things She Said, All About Us, Not Gonna Get Us yms. Eli täs toistetaan paljo samaa. Tatu olis voinu olla tän kanssa vähän luovempi ja tehdä vähän värikkäämmät säkeistöt - kaikki huomio keskittyy nyt kertosäkeeseen. Mut hyvä biisi, kivaa kuunneltavaa. (9+)

04. Snegobady - Tän mä kuulin ekan kerran muutama päivä sitte, ku tää tuli venäläisestä radiosta. Siitä lähtien mä oon tosiaan tykänny täst biisist, vaikka täs on vähän liikaa musiikkii ja liian vähän sanoja. Tämmönen dancebiisi, upeet äänet ja tarttuva melodia. Ei edelleenkään hajua mitä tää tarkottaa (8½)

05. 220 - Dvestiii Dvadcat<3 Mun nimikko biisi (: Tätä on popittanu jostain keväästä asti ja oon tykänny. Tää on vähän samanlainen ku toi Snegobady. Dancee tääki, täs on aika paljo tota Tatulle ominaista tyylii - korkeelta ja KOVAA! Tää on pikkusen huutamalla laulettu, mut ei sillai häiritsevästi (: Täs on paljo kans tollast tekno -vaikutetta ja paljo semmosii spesiaali efectei. Aika söpö, tää muuten kertoo itsemurhasta. (9)

06. Marsianskiye Glaza - Täs on tietynlainen Lyudi-Invalidy vaikutelma ainaki alussa, mut tää ei oo yhtä rock. Tää on itseasiassa aika rauhallinen biisi. Ja on muuten IHANA. Täs on kans tietynlainen "fantasia" -meininki, et ihan ku leijuis jossain pilvissä. Ei mitään hajuu mitä täs lauletaan ja Lena laulaa täs tosi paljo, mä en ainakaa kuullu Julian ääntä ollenkaan? Toi akustinen kitara tos taustalla
tekee täst biisist niin täydellisen. Tulee melkein kylmii väreit (: Tää biisi vaan voi olla ku liikaa kuuntelee ni aika tylsähkö. (10-)

07. Chelovechki - Tätä mä oon odottanu kohta vuoden - LITTLE PEOPLE!! Oon kuullu täst demoja ja englanninkielisii liveversioita. Nyt saan kuulla vihdoin tän lopullisen version (: On muuten upeeeeee!!!! Lenan ääni kuulostaa niiiiiiin erilaiselta tos kertosäkees ja se vetää tosi upeesti korkeelle tos kertosäkeen lopus. Se kuulostaa kyl aika paljo kimitykseltä, vähän niinku "All about us" -ääneltä, mut vähän puhtaammalta. Mut upeeta, ku seki pääsee yhtä korkeelle ku Julia aikoinaan (: Lenan ääni kuulostaa täs paljo itsevarmemmalta ku muissa tähän asti kuunnelluissa. Julia laulaa täs säkeistöt ja se on ehkä hyvä ratkasu - mut oisin silti halunnu kuulla Julianki version kertosäkeestä. Noi Julian säkeistöt on kyl aika tasapaksuja, mut senki ääni on muuttunu ihan hyväänki suuntaan, vaikkei se kiljukkaan enään niinku Not Gonna Get Usissa. Sitä Juliaa on kyl ikävä (: Täydellinen ! Tähän ei kukaan kyllästy! (10)

08. Vesyolye Ulybki - Happy Smiles. Tää on se biisi, jota toi hieman tylsähkö Intro puhutteli. Täs on tietynlainen avaruustatuonback -henki. Ihan ku seilais jossain ulkoavaruudessa sellai koval vauhdil eteenpäin, vaikkei tää biisi oo itessään kauheen nopee temponen. Mut tuol taustal on jonkulainen moottorin ääni? Hmm, miksei tässä lauleta mitään? Tää on samanlainen ku intro, mut intro kestää minuutin pitempää? Vähän kysymysmerkki.

09. Running Blind - Toinen englanninkielinen biisi. Kilikilikili -biisi. Jotain kilinän tapasta täs on :D Dance meininki. THE RASMUS ! Tää on oikeesti vähän The Rasmus henkinen, synkähkö. Tää on muuten IHANA!!!!!! Mahtava, tarttuva. Heti tuli kylmät väreet ku Julia alotti laulamaa (: Lenan osuus on vähän The Rasmusmainen, mut toi Julian osio on niiiiiiiiin ihana. Lena muuten kimittää tässä. Julian venäläinen aksentti on niin täydellinen täs. Upea, mahtava. Kuunnelkaa. Tää on mestariteos!
Menee joka Little Peoplen ohi (: (10)

10. Fly On The Wall - Kolmas englanninkielinen. Tää ei kuulosta oikeen Tatun tyyliseltä. Lena laulaa tosi matalalta.Oh, I WISH I WAS A FLY ON THE WALL. Poppia. Poppia. Poppia. Niin peruspoppia, ettei tätä voi ku rakastaa. Tää ei tosiaan oo Tatun tapasta tehä teinipoppibiisi. Niin kympin biisi. Tatu pop<3 Yleensä Tatu on tehny sellast synkkää omantyylistä musaa, mut ei tää yks tääl joukost muuta koko Tatun suuntaa. Mut rakastan. Tää on levyn ehkä paras biisi. (10+)

11. Vremya Luni - TIME OF THE MOON. Oon kuullu täst demoja englanniks ja venäjäks. Tää on aika rockdance, mut se englanninkielinen versio on parempi. Tää on vähän saman tyyppinen Lenan all about us ääni ku Little people (: Täst ei oo kyl paljo sanottavaa, ku tää on sellai aika norminormi. (8)

12. Ne Zhaley - Don't Regret. Tää oli eka biisi minkä kuulin tolta levyltä ja tykkäsin heti. Tykkään vieläki, tää on aika upeen rauhalline (: Tekee niin vaikutuksen, pakko antaa kymppi. (10)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.