IRC-Galleria

http://www.astro.fi/Maanantai 27.04.2009 21:03

Maanantai 27.04.2009 *

Tällä viikolla vaikuttaa vielä Marsin neliö Plutolle ja kiristää sekä hermoja että tunnelmaa jokaisella, joka ei ole pystynyt hahmottamaan omaa päämääräänsä riittävän selkeäksi. Silloin auttaa vain pysähtyminen omaan sisäiseen hiljaisuuteen, jotta voit ymmärtää, kuinka hyvin kaikki nyt onkaan. Ja sen jälkeen on helpompi löytää uusi suunta ja uusi tunnelma.

Vesimies

Rakkaus hymyilee sinulle sitä voimakkaammin mitä enemmän pystyt tekemään tästä päivästä itsesi näköisen. Tee tästä hetkestä itsellesi nautinto ja jo huominen palkitsee sinut jollakin tavalla.

Tiistai 28.04.2009 *

Kuun neliö Jupiterille nostaa esiin tyytymättömyyttä sellaisiin asioihin, joiden tiedät haittaavan etenemistäsi elämässä. Tyytymättömyys on aina merkki siitä, että tuhlaat aikaasi johonkin sinulle merkityksettömään.

Vesimies

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen

Keskiviikko 29.04.2009 *

Tänään Kuu on neliössä Marsiin ja oppositiossa Plutoon. Aggressiiviset tunnelmat nousevat helposti huippuunsa ja paha olo purkautuu usein väkivaltaisena käytöksenä. Tänään ei ole syytä tieten tahtoen ärsyttää yhtään ketään.

Vesimies

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

Torstai 30.04.2009 *

Vappuaatto käynnistyy kaikin puolin hyvin energisissä tunnelmissa Marsin ja Venuksen vaikuttaessa neliössä Plutoon. Tällaisena päivänä saattavat levottomuudet leimahtaa varsin mitättömästä aiheesta, joten ollaanpa siivosti Vapputoreilla.

Vesimies

Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.

Viikonloppu *

Viikonloppuna Venuksen neliö Plutolle kiristää parisuhteen jännitettä, jos siihen on mitään aihetta. Molempien osapuolten tulisi koko ajan muistaa olla kiitollisia omasta kumppanistaan. Hän on tärkein opettaja ja herkin peili omalle sisäiselle ololleni. Jos sinulla on huono olo, ei parisuhdekaan voi olla onnellinen. Uskalla siis olla ensin elämän rakastettu, jotta sinua voisi rakastaa.

Perjantai 01.05.2009 *

Vesimies

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

Lauantai 02.05.2009 ***

Vesimies

Ihastut lähipäivien aikana tavallista helpommin outoihin ilmiöihin ja ihmisiin, jotka hetkellisestä innostumisestasi huolimatta eivät jää pysyviksi ilmiöiksi elämääsi. Heidän edustamansa energia sen sijaan jää käyttöösi, mikäli pystyt ymmärtämään, että tunne on jotain sinussa.

Sunnuntai 03.05.2009 *

Vesimies

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.