IRC-Galleria

Eälindir

Eälindir

"Ónen I-Estel Edain, ú-chebin estel anim"

Raju Oulun reissu, Tine ja D.R.I!Tiistai 03.03.2009 00:11

Äx-->Kullas-->ja sitä rataa. Hihamerkkejä, seinälippuja, levyjä, laskettuja rahoja ja viis senttisiä.
Tästä voi jo päätellä että Jaape ja Taape ovat olleet liikenteess kahdestaan. "Niimpä, uskon! Se vaan tulee, vaikkei es tarkota", noh tuonkin voi ajatella monella tavalla.. :'))
Kylmä viima on rasittanut liminkalaista huonolaatuista ihoa, ja myös lumisade saapui iloksemme. Jäistä touhua toi shoppailu. Jos Limingan sunnuntai-iltapäivän liikenne Liminka-cityn keskustassa on vilkasta on se myös rotuaarilla, myös virkavalta saapui valvomaan keskustan rehakasta menoa, ja Jaape oli jo huolissaan ehtivätkö he nähdä hänet...Ihan selvää rikollista toimintaa. Ja mörkökin se lähti mukaan. Ja tällä kertaa Taape ei jättänyt lapasiaan Äxään, ja naurattanut myyjiä. Ja perkule, Taapen iPodin kuulokkeet sanoivat sopimuksensa irti ja toinen kuuloke lähti lätkimään...nooh hyvin sitä kuulee yhdelläkin... :')

Jaape ja Taape myös päättelivät että jos he joutuisivat asumaan samaan asuntoon, ajaisivat he luultavasti toisensa hulluiksi.
Mutta he päätyivät myös oudolle osastolle, nimittäin Anttilan kosmetiikka osastolle. Kyllä siellä tuli vieras olo takapajulan tyypeille. Mutta sieltäkin selvittiin. Ja Jaapen piti saada jäätelöä, ja niimpä Jaape seisoi lumisateessa ja soi jäätelöä, joka lopulta tungettiin lumihankeen roskiksen puutteessa.


Näin päättyy tilanneraportti, Jaapen ja Taapen toilailut osa. 344566457458745. :'DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.